|
Македонци во Швајцарија |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Мај.2008 во 21:15 |
||
bi sakal da zapoznaam nekoi makedonci vo svajcarija.sekoe leto idam tamo ali retko gledam i zapoznavam makedonci so ziveat tamo...znam deka ima ali kaj se???
|
|||
speed
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
svashta,...ke odel vo shvajcarija da bara makedonci !,....
pa ,dojdi si doma togash,....tuka e polno so,...niv! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Makedonci, trebni ti se!!! Jas kako tebe na pochetokot se puknav baranje makedonci. So meseci barav i koga gi najdov ednas se vidovme i uste ednas ne mi se javija. Jas gi ¨molev¨na pochetokot da se vidime, ama samo rachki mi naogaa deka bile zafateni itn... Tolku se izraduvav na pochetokot sto najdov ( sepak jas i so spancive super si pominuvam) zatoa i razocharuvanjeto bese pogolemo.
Ako najdis super, ama ne ochekuvaj od nivnoto prijatelstvo mnogu. Gledaj da si najdis vistinski prijateli tamu kaj sto si, pa makedonci, germanci, turci, sto ima vrska. Site luge sme.
Pozdrav i srekno tamu kaj sto si!!!
|
|||
Прилепчанка
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ААА, тешко ќе најдеш македонци во Швицарска. Само швицарци има таму, усмрдени шиптарски души со македонски пасоши, спијат по седум во соба на смена, фундаментаљни борци за човекови права.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
apce
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj bogati... jas mora nekoj izrod da sum!..
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas izgleda
|
|||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be ja znam mn mn makedonci tamo , nema vrska deka ima samo albanci so makedonski pasosi , ima i mn makedonci poveketo se od strumicko ako ne i 70 posto od site makedonci so se vo swiss, koga sum tamu se druzam so sekakvi ali ovde na forumov sakav da najdam nekoj od schweic po so mislam deka ima mn...Cisto onaka da si popraam muabet...
Изменето од speed - 18.Јуни.2008 во 19:22 |
|||
speed
|
|||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be ne si izrod, na takvi kako tebe mislev.... kaj zivees vo swiss?mislam vo koe mesto? ja vo cirih idam cesto... Изменето од speed - 18.Јуни.2008 во 19:27 |
|||
speed
|
|||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
de be mnogu ste osetlivi malku neso nekoj ke vi kaze i odma se navreduvate... |
|||
speed
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
speed... ne sum se navredila, samo ne sakam nekoj da mi kazuva sto sum i koja sum!!!
Jas sum MAKEDONKA vo stranstvo, koja so gordost kazuva deka sum PRAVOSLAVNA MAKEDONKA
|
|||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од chuchuliga - 21.Јуни.2008 во 23:46 |
|||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=Мишичасти]QUOTE]
Изменето од speed - 30.Јуни.2008 во 11:02 |
|||
speed
|
|||
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ja koga idam tamo i koga im kazuvam deka sum od makedonija mi vikaat : bist du albaner i im objasnuvam posle demek ne sme nie vo mk albanci, znam deka ne se sramis da go kazes toa so si i ja isto ne se sramam ali koga ke te prasaat posle toa albanec dali si od toa malku mi e sram....p.s : oni mislat deka vo makedonija ziveat albanci... a vo koj del na ch zivees? iskacas po nasive diskoteki? |
|||
speed
|
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |