|
Нашите штркови |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |||
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Април.2014 во 19:42 |
||
Narod ko narod..........
Ako produze vaka ima da se sklucet i istopolni brakovi samo za pare. Veke se otvore i prviot pederski portal za Makedonci kade so se dopisuet i mazi i zeni. Sega e vazno koga ke se skluce i prv brak pomegu gasterbajter i nekoj nas vo Amerika ili Avstralija. Jas tipuem za 3 leta maksimum.Koj e mz neka stavi 100eura |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па викаш прости сме биле:
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja zbog tebe ostaaaa neudataaaaa, cekajuci da se meni vraaaatis, a ti osta u dalekom svetuuuuu, ljubav mojuuuu, tvoje srceeee, ne znade da shvatiiiii... Zivotna mudrost vo edna strofa od Lepa nacionale! A vie cekajte da dojde leto, pa ke bide "Prodje leto tridesetoooo, cekajuci tebeee, a ja jos neudataaaa, moja dusa veneeee..." |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
paracetamol
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
idi leto idi dolar..........
|
|||
paracetamol
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke doaget,ke doaget.....kato zajaci ke se rasploduet niz Makedonijavaa.....
Ej,a da ja pitam nekoj "podebel"strk u vrat ima li?? ako ima ja mu dajem moj mobilni.......se razbira bez pare |
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе штркови, за парење ќе доваѓате ли ова лето а???
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
paracetamol
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pred 2 meseci u malo kaj nas zamina nevesta za ausralija,rece deka ke pusti nekoj dolar.....a bila je siromaska bas mnogu i mi e milo.pozz
|
|||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nie nikogas nema da svatime deka gasterbajterite mu se poeftini tukasnive zeni odkolku stranskite zeni.Zatoa idat tuka da se mazat i zenat,a ako barat tamu zeni ke gi sankaat kako sto sakat oti ovie nasive se malku poprosticki
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако можиш да трпиш некој 50 години од твојот живот само за неговите пари... не гледам ништо лошо да бараат ... спонзори
Тоа се оние кои се буквално неспособни и не можат да направат ништо сами, па бараат богат партнер во иднина брачен другар. Жени без свое јас, кои би се продале и за најситна работа
Да не се препознаваш? .........
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koment???
|
|||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Go citav ova i Me cude zasto nie sme tolku prost narod?
Pa sto e problem ako nekoja nasa Makedonka se omaze za pari?Sepak tie pari pak ke doagat vo Makedonija.Slicno pravat i Albancive,taka da negledam pricina zaso se bunat Makedonkive? |
|||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto zboruvas,Amerikanci dosle vo ovaa mizerija da ziveat???
A toa sto se mazat i zenat e samo za pari se znae unapred..... |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам една баба за мажење,60 години е ама задржана.За миразот ќе се договориме.
Има кандидати? |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |