|
Анегдоти |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Април.2012 во 16:44 |
(по вистински настан:) Во поранешна Југославија, во времето на комунизмот, секоја година се одржуваше општонародна воена вежба под наслов "Ништа нас не сме изненадити"; Во една прилика, при таква вежба, луѓе доаѓаат на соборното место, и наидуваат на натпис: |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една анегдота
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не не ... ти си као bungee од лешник ... за со коњаче си
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас го кажувам вака некако....ама не сум кисела |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шмека еден пријател некое девојче во кафич , по некое време и приоѓа и и вели :
- Извини девојче ама морам да ти кажам , ептен си слатка ! На тоа девојката одговара : - Извини ти , ама ич не сум слатка Дечкото ја прашува : - Ако не си слатка , тогаш каква си Девојката налутено одговара - За тебе сум кисела !!! Машкото и вели - ихи штом си кисела ти таман красата за со ракија си
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од еден говор на Тито (велат дека било вистина): ...ми смо дуго стајали на ивици провалије, а онда смо учинили одлучујуќи корак напред... |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чисто не верувам дека е по вистински настан, но, како анегдота, не е лоша: Изјава на некој глумец среде театарска претстава: |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се викаше боксот што го игравме кај тебе?
- x-Box..... |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познатиот композитор на хумористични опери Ѓоакино Росини и (далеку) најголемиот виртуоз на виолина (и гитара) на сите времиња и композитор Николо Паганини биле блиски пријатели. Во една прилика, некој познаник на Росини, после неговата хумористична опера, насмеан до солзи, му рекол на Росини: _________________________ Елем, еве една анегдота (по вистински настан) за Паганини: После одржаниот концерт во некој град, Паганини влегол во кочија за да го однесе до хотелот во кој што претстојувал, а кој хотел бил на само два километри од концертната сала во која Паганини го одржал концертот. Изменето од zoranjanev1 - 21.Февруари.2012 во 08:50 |
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otisle predsedateli na plasticna hirurgija da go smenat poloviot organ. G-dinite Putin , Tadik i nasiot Kiro .
Koga se vratile doma ,,isprobale,, , samo nasiot Kirco ne bil zadovolen , pa se javil na Putin !! - Pa dobro be Kiro , koga te prasale ,,kakov,, sakas ti sto im rece? - pa tie ne me prasale kakov sakam , samo mi rekoa dali sakam socijalisticki(komunisticki) ili kapitalisticki polov organ!! - i ti sto im kaza ?? - Pa razbira se socijalisticki(komunisticki) !!! -aaaa, dragi moj Kiro ti go presadile nasiot , ili mojot ili na Tadik !!! |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахахахахахахахахахахахаххахахаха,крстена вода. Браво бе!
|
|
DivineGod
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола а.к.а Г`уевски на митинг -
“Македонија има п`ичина за задоволство......“ Во кафиќ седиме и келнерот иде - -Повелете што ќе се напиете? Јас - Крстена вода? -Молам? -Крстена вода... Се враќа по 2 мин.. - Дечко се зезаш со мене нели? |
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaahahahahahahahahahahhah pozdrav sensei |
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па еве што тресна другарка ми на роденденот: Утре вечер во колку часот станувате? Се згазивме од смеење.....
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |