|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој ти се вика еволуција. Прво беше Стојанка у ВЕРО, па Стојанка у Рамстор, па стигна Стојанка и до Сити Мол...цццц |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Стојанка у City Mall. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва ќерка викала:
-Тато ја сам лезбејка. Друга ќерка викала: -Тато и ја сам лезбејка. Татко ги викаја: -Имали некој овде што сака мушко? Син му одговара: -Ја сакам тато.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стои едн полицајац на пут. Едни кола возив 200 на сат,полицајац ги стопира и му вика на возача:
-Ооо,пиле па ја тебе те чекам… -Ее,па еве сам, гледа што побрго да стигну
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стефан гу гледа своју другарку и не трза око од њум.
Она: – Стефане не ме гледај такој, знаеш дека мое срце припада на другога. Стефан: – Знам, ама имаш ти и други органи.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биле си беќар и девојка. И после секс беќар гу прашуе девојку му: – Прв ли ти беше? Девојка му одговорила: – За дан`ска да.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборив две плавуше: -Знаеш ли мори што е тој црн хумор? -Знам,к’д се смеев црнци. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колко калорие потроши кумановац за едн секс?
-100 за време на секс и 1900 на фалење. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сретнуев се два цигана у средорек.
-Куде ке идеш? -Да си купу патике. -Купи и за мене ако не те фатив! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Троица камионџие у болницу се жалив ед`н на другога.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат како заврши кавга он'ј вечер сс жену ти?
- Што како заврши бе... на колена дојде до мене... И што ти вика? -Искачај од под кревет п**ка ти мајчина! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купи ву на жену ми вибратор, враќам се од работу, она у кујну мути торту с'с њега!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Часна сестра и поп проваѓав гу Сахару на камиле. Армо ама треќ д`н една камила умрела. Почнале да гу согледуев ситуацију и после дугачак период на тишину поп прозбореја:
-Па сестро, овај ситуација изгледа много страшна. - Знам, Попе. Мислу дека нема да преживимо повише од д`н-два. - Слажам се. – одговорија поп. - Сестро повише е од очигледно дека нема живи да искочимо од туј, па да те прашам дали би направила нешто с`с мене? - Било што, Попе. - Никад не сам видеја женски груди па прашују се дали можу да ги виду твои? - Па, с`с гледање на околности, не виду како тој би могало да ни наштети. Часна сестру му ги покажала, а поп уживаја у поглед, и коментираја гу њојну лепоту. - Сестро, а смем ли да ги пипну? Она се согласила, а он ги галија неколко минута. - Попе, а може ли ја вас да ве замолу нешто? - Свакако сестро… - Никад не сам видела мушки…хммм…тој доле…Може ли да га виду ваше? - Мислу дека нема да има проблем, одговорија поп. - Ох, Попе, смем ли да га пипну? Поп прифатија и после неколко минута, он дошија до целосну ерекцију. - Сестро, знаеш ли ако га ставу овој, на право место може да поклони живот? - Стравно ли Попе? - Свакако сестро. - Епа Попе, тој е преубаво – ставите га побрго у камилу и да се губимо од туј! |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |