|
Што работат нашите во странство? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se postavi temata obratno?....
sto rabotat nasite vo mk?
Isprovociran sum denes od edna glupost. dojdov do edna informacija do edna zdelka za transport. poradi strucnosta i zelbata na odgovornite lica koi treba da dadat poddrska za taa rabota i da ja obezbedat postapkata na istiot, TOA NE MOZE DA SE REALIZIRA. Znaci, zdeklkata ke ja zavrsat kompanii od nadvor. !!!!!!!!!
Naravucenie:.....Drzaviceto ke ostane bez edno milionce devizi.
Koj ni e kriv!?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da gi transportirame tie proizvodi za mk ili da nosime surovini od Mk za tvojata kompanija?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti imas nesto protiv mene!! jas ne sum postignal nisto !! mojot komentar bese na mesto i bese vistinski!! ama nikogo ne navrediv da kazam deka e glup!!!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ti navistina si eden od poglupite i ljubomornite clenovi, aj kazi ti sto pravis i kakov uspeh postigna??svasta
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelel ama uspeh :)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
работам во фабрика за Lebensmittel
пред недела дена ме ставија шеф да го котролирам делот каде што се произведуваат donuts и berliner |
|
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrdnat.
a zosto da se simnam dolu? koga jas ne mozam da se pozalam toa sto go napisav toa ti e normalen odgovor. ne se zanesuvam, i ne sum od toj tip na luge da se zanesuvam.
|
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marija1000. 1.imame kola, i ne ni treba druga, za da slegneme dolu i da se zanesuvame.
2. za castenje po kaficite, mnogu tesko, znam kako gi zarabotuvam tie pari, i nemam vreme za castenje drugi, i odozgora ni fala nema da mi kazat.
3. imam mob, ne se falam i toa od premnogu stotici evra licno od
t-online.de
i ne kupuvam na krediti ili potocno ne podignuvame krediti.
4. kukata e sopstvena na mojot maz i tocno luksuzna e, i od nadvor i od vnatre. ali sepak i toa ne e toa. znaci ne e se vo parite i vo luksuzot, se e vo nadata, vernosta dusata na covekot i lubovta e toa e ispolnuvanje na zivotot.
5. ne jadam makaroni i majonez ni ovde ni dolu, vegetijanec sum, jadam iskljucivo sto mene mi se jade vo toj moment , kako i na sekoj covek normalen. i sto ako sum vo stranstvo, sto e stranstvo za vas? i dolu se raboti i ovde se raboti, se e isto, samo sto ambientot i plakanjeto na obvskite sto gi rabotis ne e isto. toa e toa.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super prasanje!!
-stekaat pari za letoto ,prvo za dobra kola(ne se odi sekoja godina so ista kola,sto ke recat komsiite!!)
-vtora za castenje po kaficite i kafanite (taka site mozat da poveruvaat deka imam svoja firma) i za Mallboro se razbira ,zar ke pusam Boss
- da ne go zaboravam nanoviot mobilen telefon od nekolku stotici evra (kupen na kredit) koj nema da prestane da zvoni bas vo momentite koga ke bidam so prijatelite(taka ke se zalam deka kamionite mi se po granicite )
-da ne ja zaboravam kukata sto pocnuva da zalicuva na nekoja od filmovite(zemav kredit na 15 godini,ama nikoj ne znae,site mislat imam kes)
- i ii..........sto e bitno sto ke jadam makaroni i majonez koga ke se vratam!-bitno e sto sum vo stranstvo!!
|
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE SUNCAT! boze sacuvaj, pa naravno rabotat, ovde se raboti duplo otkolku dole, se plaka troduplo za se, a tek da si kupis nesto, ili pak za hrana boze sacuvaj, zavisi za koj kako naglasuvam, samo deka mnogu se raboti epten.
|
|
SOPRANOvski
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas rabotam za sebe,kako exterminator , no so celosna podrska i logistika na mojata kompanija. Nesto kako franchise. Vo MK rabotev nesto sosema drugo, i nemav nikakvo prethodno iskustvo niti predznaenje koga aplicirav za ovaa pozicija.
|
|
If you do what's hard today, then the life will be easy tomorow.
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ima i nekoj so imaat svoj biznis ama i nekoj so se macat. baj d vej se slozuvam so brza na toa....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto i mda rabotat,...najmalku 7-8 pati poveke pari zimaat od ,..tuka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е (за жал). Се согласувам.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |