|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e Vistinska Vistina
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Мажу, мислам дека карбураторот се наполни со вода.
-Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? -Па знам, во автомобилот. -А каде е автомобилот? -Во езеро. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Мажот и вели на жената:
- Жено ела ваму...Знаеш ли дека најдобар лек за твојата реума е сексот? - Ама јас немам реума... - Е ако де,подобро да се спречи отколку да се лечи.... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
- Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го изневерила? - Не зафркавај, која е? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бракот е заедница каде мажот и жената решаваат проблеми кои не ги имале пред да стапат во него.
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена и се жали на својата пријателка: -Маж ми ми оди на нерви, постојано зборува за мајка му. Цело време ме споредува со неа мама вака, мама така, таа готви вака, неа повеќе и се допаѓа ова од она. Не можам повеќе. -Епа потсети го дека сепак ти му си жена. Облечи нешто секси, провокативно и имајте бурна ноќ. Сигурно нема да помисли на неа. Се облекла таа во црна танга, црн градник и црни чипкани ракавици и мажот и вели: -Лелееее..целата си во црно!! Да не и се случи нешто на мама? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот го открива зборот и го измислува разговорот,
жената го открива разговорот и го измислува дрдорењето, мажот го открива земјоделството и ја измислува прехраната, жената ја открива прехраната и ја измилсува диетата, мажот го открива пријателството и ја измислува љубовта, жената ја открива љубовта и го измислува бракот, мажот ја открива жената и го измислува сексот, жената го открива сексот и ја измислува мигрената, мажот ја открива работата и ги измислува парите, жената ги открива парите и сè оди во п. м. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Младоженец веднаш после свадбата својата сопруга во мобилниот телефон ја меморирал како МОЈОТ ЖИВОТ.
После 1 година ја преименувал како ЖЕНА МИ. Полсе 3 години ЦВЕТА. Полсе 5 години ДОМА. После 7 години БАБА РОГА. После 10 години НЕ КРЕВАЈ |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат мажот и жената за време на ручекот.
Мажот удира со тупаница по масата и прашува: - Кој е овде газда во куќата? ... Жената му врзува една шлаканица, а тој....ејјјј па човек не смее ни да праша !! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАКЕДОНСКИ ПРЕДНРАЧЕН ДОГОВОР
Еве како би можел да изгледа: 1. Гледање серии е дозволено само кога се репризите, меѓу 2 и 5 часот наутро по средноевропско време. Тон не е дозволен. 2. Гледање реални шоуа не е дозволено ниту во главен ниту во репризен термин затоа што го контаминира мозокот што може да има понатамошни последици по животот. 3. Мир и тишина за време на фудбал е од витално значење за мирот и тишината во куќата. Во овој период забрането е движење на другарки низ домот затоа што произведуваат поголема галама отколку стадион со 100.000 навивачи. 4. За време на гледање телевизија, сосема е нормално нозете да ги држам на маса. 5. Телефонските одговори ако траат помалку од 10 минути, се одвиваат во просторија во која јас во тој момент не егзистирам. Ако се подолги од 10 минути, се одржуваат на тераса. 6. Трошките ќе бидат избришани покасно. 7. Гаќите и чорапите ќе ги соберам утре. 8. Две ракии пред ручек и едно пиво после ручек се традиционален ритуал во моето семејство и како такви се неизоставни. Две пива пред спиење не е ритуал, но исто така се неизоставни. 9. Ручек правиш ти. Гаќи переш ти. Ти пеглаш. Ти ја чистиш куќата. Јас цепам дрва, отварам тегли, убивам бубачки и претепувам потенцијални крадци. Можеме да се замениме ако мислиш дека ти можеш да совладаш пијаница што дошол да ни го украде бојлерот. 10. Киселата зелка не смрди и се става секоја година. 11. Кумот во куќата е пожелен како хуманитарна помош во Сомалија. 12. Пушењето во домот е дозволено и пожелно во неограничени количини и во сите простории. 13. Името на синот му го давам јас. На ќерката можеш ти, ама секако сите ќе ја викаме „сине“. 14. Синот уште од раѓање се облекува како машко. Нема да има ни дамка розева. 15. Инцидент од типот твоите родители на гости, може да се случи само на роденден. 16. Ако сме двајцата во кола, возам исклучиво јас. Ако сме двајцата во кола, ти трезна, а јас пијан, пак возам јас. 17. Друштвото е институција. Еднаш во неделата задолжително посетувам кафана, а ти оди кај сакаш. 18. Сексуалните односи не се практикуваат почесто од три пати неделно. Кога децата ќе тргнат во школо, само кога ќе донесат петка на писмена. Кога ќе тргнат на факултет, само на денот кога ќе дипломираат. Со љубов, твојот иден маж. |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури сега дознав дека си ме изневерувала и одозгора на тоа првото дете не било од мене !!!??? Жената: Е како НЕ ! САМО ПРВОТО Е ОД ТЕБЕ !!! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО ВЕЛАТ МАЖИТЕ,А ШТО СЛУШААТ ЖЕНИТЕ?
Мажот вели: „Изгледаш уморно.“ Мажот вели: „Си ослабела.“ Мажот вели: „Одлично изгледаш за свои години.“ Мажот вели: „Што си ѝ правела на косата?“ Мажот вели: „Навистина немам време за разговор.“ Мажот вели: „Мене ми изгледаат исто.“ |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошле другари на папучарот:
-Ќе одеме ли на пиво? -Само да и се јавам на жена ми. Се враќа по три минути... -Абе кој ја ебе, одете вие..
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |