|
Македонци во Швајцарија |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААА, тешко ќе најдеш македонци во Швицарска. Само швицарци има таму, усмрдени шиптарски души со македонски пасоши, спијат по седум во соба на смена, фундаментаљни борци за човекови права.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonci, trebni ti se!!! Jas kako tebe na pochetokot se puknav baranje makedonci. So meseci barav i koga gi najdov ednas se vidovme i uste ednas ne mi se javija. Jas gi ¨molev¨na pochetokot da se vidime, ama samo rachki mi naogaa deka bile zafateni itn... Tolku se izraduvav na pochetokot sto najdov ( sepak jas i so spancive super si pominuvam) zatoa i razocharuvanjeto bese pogolemo.
Ako najdis super, ama ne ochekuvaj od nivnoto prijatelstvo mnogu. Gledaj da si najdis vistinski prijateli tamu kaj sto si, pa makedonci, germanci, turci, sto ima vrska. Site luge sme.
Pozdrav i srekno tamu kaj sto si!!!
|
|
Прилепчанка
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svashta,...ke odel vo shvajcarija da bara makedonci !,....
pa ,dojdi si doma togash,....tuka e polno so,...niv! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakal da zapoznaam nekoi makedonci vo svajcarija.sekoe leto idam tamo ali retko gledam i zapoznavam makedonci so ziveat tamo...znam deka ima ali kaj se???
|
|
speed
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |