![]() |
|
Цветко |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Лекарот му наредува на болниот Цветко:
- Од денес минувате само на леб и вода, никако алкохол, никако жени, никакви излегувања и забави… - И до кога така? - Додека не ми ја платите сметката. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Се среќаваат Трпе и Цветко, Трпе тажен со модринки на лицето. Цветко го прашува:
- Што се случува со тебе? Зошто изгледаш така? - Вчера зедов плата, ме нападнаа, ме претепаа и ми ги зедоа парите. - Им ги запомни ли лицата? - Е како нема да им ги запомнам лицата на жена ми и ќерка ми. |
|
![]() |
|
Цветко оди на пазар и прашува:
- Колку јаболкиве? - Колку повеќе купиш, толку поевтино. - Епа, ајде пуни додека не станат бесплатни. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |