![]() |
|
Македонци во Швајцарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Македонец/ка не е епитет туку националност. Македонската емиграција не постои за да ве опслужува вас во Македонија море биљмез еден.
...
![]() Изменето од chuchuliga - 21.Јуни.2008 во 23:54 |
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
[QUOTE=Мишичасти]
![]() a sto mislis ti? nie site tuka sme rodeni? nie nemame maki videno i trgnato dodeka sme bile vo makedonija? nie taka od sto ni bilo preubavo sme posle vo stranstvo a??? aj molim te... Изменето од chuchuliga - 21.Јуни.2008 во 23:48 |
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
speed, nemam pojma kolku pati sum go slusnala toa prasanje, ili pak, ama tvoeto ime ne e tipicno makedonsko...ili prvo sto ke me prasaat... bist du russin
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Takvite pak kako tebe ne go zasluzuvaat ni "epitetot" covek!..
Za tebe toa e mislovna imenka... ako znaes sto znaci toa!.. ![]() Изменето од chuchuliga - 21.Јуни.2008 во 23:48 |
||||
![]() |
||||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|||
Pa ja koga idam tamo i koga im kazuvam deka sum od makedonija mi vikaat : bist du albaner i im objasnuvam posle demek ne sme nie vo mk albanci, znam deka ne se sramis da go kazes toa so si i ja isto ne se sramam ali koga ke te prasaat posle toa albanec dali si od toa malku mi e sram....p.s : oni mislat deka vo makedonija ziveat albanci... a vo koj del na ch zivees? iskacas po nasive diskoteki? |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|||
[QUOTE=Мишичасти]
![]() Изменето од speed - 30.Јуни.2008 во 11:02 |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|||
Изменето од chuchuliga - 21.Јуни.2008 во 23:46 |
||||
![]() |
||||
|||
speed... ne sum se navredila, samo ne sakam nekoj da mi kazuva sto sum i koja sum!!!
Jas sum MAKEDONKA vo stranstvo, koja so gordost kazuva deka sum PRAVOSLAVNA MAKEDONKA
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
de be mnogu ste osetlivi malku neso nekoj ke vi kaze i odma se navreduvate... ![]() |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
|||
ne be ne si izrod, na takvi kako tebe mislev.... kaj zivees vo swiss?mislam vo koe mesto? ja vo cirih idam cesto... Изменето од speed - 18.Јуни.2008 во 19:27 |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
|||
ne be ja znam mn mn makedonci tamo , nema vrska deka ima samo albanci so makedonski pasosi , ima i mn makedonci poveketo se od strumicko ako ne i 70 posto od site makedonci so se vo swiss, koga sum tamu se druzam so sekakvi ali ovde na forumov sakav da najdam nekoj od schweic po so mislam deka ima mn...Cisto onaka da si popraam muabet...
Изменето од speed - 18.Јуни.2008 во 19:22 |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
|||
i jas izgleda
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Aj bogati... jas mora nekoj izrod da sum!..
![]() |
||||
![]() |
||||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
apce
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |