![]() |
|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 31> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Тато,тато,што дрво е ова?
-Модра слива,сине! -А,зошто е црвена? -Затоа што е зелена! |
|
![]() |
|
i-v-o-n-a ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Si bile tri topchinja. Ednoto otishlo levo, drugoto desno a tretoto po niv.
![]() |
|
![]() |
|
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
si bile dvajca nepismeni od koi edniot ne znael da cita....:///
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,...i ne e glupav ovoj vic,....osven shto ajkulata bila zlatna,...pa i zborela odozgora,...ama,...koga mozat i bezopasni da si chaskaat,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
FATIL NEKO ZLATNA AJKULA I TAA MU REKLA AKO ME PUSTIS KE TI ISPOLNAM EDNA ZELBA!!!
SE MISLEL COEKOT SO DA POSAKAT I NA KRAJOT ODLUCIL:"SAKAM KU*OT DA MI E DO ZEMJA! TOGAS ALKULATA MU GI PREGRIZALA DVETE NOZE DO NAD KOLENATA! |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Si odele dve bezopasni po ulica i ednata i rekla na drugata :
-Lele ama mi e zesko .,a drugata i odgovorila : -Pa otkop4ajse. ![]() |
|
![]() |
|
struga_13 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Си биле две секири и едната и рекла на другата:
- Не се секирај! |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
... ![]() ...nekoj imal golem k*r-50 cm i stalno se zalel dka nemoze da si najde cura poradi toa...i mu kazale...ke idesh kaj zabata...i ke ja prashash zbta dali ke se omazi za tebe...a ko kaze NE...ke ti se smali za 10 cm... ...i taka bi... ...otishol "dugometrazniot"...kaj zabata i ja prashue...dal ke se omazi za nego...a ovaa vika... ...NE... ![]() ...i mu se slalil za 10 cm...arno ama si rekol, ushte treba-pak e golem...pa ja prashal ushe ednashka isto...a zabata nekla pak... ...NE... ![]() ...se podrazmislil malce i si rekol...a ushe ednashka ja da...posho 20-ska e taman... ![]() ...UUUUUUUUUU BRE CHOECHE SHO SI DOSADEN...NE, NE, NE i NEEEEEEE... ![]() ... ![]() ... ![]() |
|
![]() |
|
harp13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
vas navistina ve maci nesto neli?tolku mnogu negativna energija.........
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас сум најглуп виц
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Што е побрзо или пајак?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ana arsovska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Си биле две баби. Едната везе, а другата безвезе.
|
|
Dont hatch your chickens before they count
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9059 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |