![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 27> |
Автор | ||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() |
|
македонците надвор од македонија биле себични?!?!
![]() е не ке донираат тука за некој апаш да им ја лапне донацијата... што има па да изиграваат црвен крст, снајди се па живеј!!!! |
||
![]() |
||
Miss_Naughty ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() |
|
A ok, znaci vo pravo sum ![]() |
||
![]() |
||
Miss_Naughty ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() |
|
Koi se tie Makedonci shto se sebicni? Kolku stho razbrav od vash*te postovi toa se tamu nekoi...
Znaci li toa deka na forumov e sobrano THE BEST OF MACEDONIA? |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
LESNO E DA SI DAREZLIV KOGA NEMAS STO DA DADES
POZDRAV DO SITE MAKEDONCI KADE I DA SE Изменето од ivin - 20.Март.2007 во 11:46 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
specijalen pozdrav do darko ( eden clen od forumot) koj zivee vo francija i fala mnogu sto mi se javi vcera , me rasplaka more |
||
![]() |
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() |
|
toa tie i ja rabotev edno vreme vo stranstvo i osetiv pocnav da se menjavam nekako nervoza napnatost i slicno ali tuka vo mk se vrativ vo forma kako sto si bev pred toa
Изменето од speed - 09.Март.2007 во 03:00 |
||
speed
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() |
|
pa sebicni se zatoa nemaat vreme za nisto drugo osven za rabota toes najgolem del od vremeto go minuvaat na rabota i toa pod visok pritisok taka da nemaat vreme mnogu za zabava i druzenje i posle nekoe vreme stanuvaat i oni svabi i egoisti. taka e tamo vo zemjite so razvien kapitalizam jabe im se parite i uredenosta sto ja imaat koga se nesrekni i zatoa vo tie zemji najveke se konsumira droga i alkohol se druzat so srekata na pogresen nacin...bratce tuka vo mk nema kes mnogu ali veselo nie srceto ne se raboti mnogu toa tie zivot....
![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
david69 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() |
|
Od moe malo iskustvo a poveke od prijateli..treba da se pravi razlika megu novite iselenici koi zaminaa posle 1992 i tie pred nim.Novite se poveketo obrazovani i pocivilizirani a prethodnite se direktno so se veli od planina ,kaj sto nemale skoro nikavi uslovi za zivot naednas vo civilizacija..toa e sok golem i mnogu nemozat da se naviknat..no problem e sto i nivnite naslednici ne se smenile...Sekoja cest na isklucoci..i ne sakam nikoj da se navredi za ova od planina sepak na site nie potekloto od tamu ..
Pozdravi do site nasinci kade i da se i da se osvestime malku i da si pomagame Изменето од david69 - 25.Февруари.2007 во 13:07 |
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() |
|
Јас кадешто сум сме „тројца и пол“, со тртетиот не се гледаме баш, а „половинката“ е полу-македонка
![]() Јас еднаш веќе напишав: имам живеено и во Франција и сега во Германија: и таму и тука многу македонци ми имаат помогнато за многу работи...Јас сега помагам на заинтересирани наши...Не знам, можеби македонците во САД и Австралија се други? Или пак различната средина (сепак Европа има друг менталитет и начин на живот) различно делува?
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
cudna rabota, jas kaj sto sum u ovaj grad tuka nemam stretnato makedonec, turci, bugari, srbi ima kolku ti dusa saka, a makedonce tesko
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() |
|
трагедија.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lile ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
|
sakam da kazam isto za makedonsite tuka vo Avstralija deka se sebicni i ljubomorni sekoj gleda da ti nasteti i sekoj gleda da ima poke kuki od tebe se raboti nenormalno po 12 saati na den i nikogas ne se pojdeni vo makedonija da si vidat braka sesri za pari se alcni samo na rabota i doma vo gradot nemaa pojdeno da go vidat e takvi se i zatoa izbegavam da se druzam so makedoncite
![]() |
||
lile
|
||
![]() |
||
Vlad ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 63 |
![]() |
|
ZNACI ,NIKOGAS NEMA DA SE VRATIS, A MOZEBI NI TOGAS. |
||
DEO-OPTIMO-MAXIMO-MACEDONIAN
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |