![]() |
|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20212223> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otišli Mujo i Haso u neki pansion, iznajmili sobu i legli da spavaju. Međutim, Mujo se toliko rasprdi u snu, da se Haso zamalo ugušio. Šta će, uzme crevo od usisivača i jedan kraj gurne Muji u dupe, a drugi kraj proturi kroz prozor. Ujutro, kad se probudio, ugleda Muju, a ovaj sav pozeleneo u licu.
- Mujo, bolan, što s' tako pozelenio? - E, moj jarane, da znaš kakav sam strašan san sanj'o. Sanjam ti ja tako, da mi je crijevo ispalo. Ja se probudim, kad ono stvarno, i još mu viri kraj kroz prozor. E, da znaš kol'ko sam se namučio dok ga nisam ponovo ugur'o! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Фата и Мујо се будат во една ојлујна ноќ, во три сабајле. Некој силно чука на вратата. Мујо ја отвара вратата, а пред него стои еден пијан, скроз фрескосан, одвај стои на нозете. Пијаниов го моли Мујо да излезе малку надвор да го турне.
- Нема теорија, му вели Мујо, па човече, три е саатот сабајле! и му ја треснува вратата пред нос. - Кој беше? - прашува Фата. - Ма еден пијан, бара да го турнам- одговорил Мујо. - И, му помогна ли?- повторно прашува Фата. - Не сум луд! Па надвор ужасно врне! - Срам те било- се лути фата: А се сеќаваш ли, кога пред два месеци се враќавме од кај Суљо, кога колата ти цркна во оној дожд, да не застанеа оние двајца да те турнат, уште би стоеле таму! Мујо малку се засрамил, на крај се облекол, ја отворил вратата и се развикал во темницата на дождот: - Еј, уште ли си тука? - Тука сум!, се дере пијаниов. - Ти треба ли уште да те турнам? прашува Мујо. - Треба, фала многу! вели пијаниот. - А каде си? повторно прашува Мујо. - Еве сум на љуљашкава! Изменето од Julija - 07.Јули.2006 во 20:55 |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
мујо и хасо прават муабет: мујо: хасо јас сум геј.
хасо: а имаш ли облека од версаче и од гучи
мујо: не
хасо: а возиш ли ферари по монтекарло
мујо: не
хасо:па не си ти мујо геј, туку си обичен педер
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Kupila Fata vibrator. ukljucila ga u struju i on se pocne trest pa joj ispadne.
a Mujo pocne vikat: drz ga Fato, sve ce nas pojebat!!! |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
generalka
> Doso Mujo u Ameriku i tamo radi na gradilistu cijeli dan. |
|
![]() |
|
Мојот омилен виц
![]() Разговараат Мујо и Хасо за смислата на животот. Мујо му вели на Хасо: - Мој Хасо, во животот секогаш имаш два излеза; можеш да бидеш богат, а можеш да бидеш и сиромашен. Ако си богат, бог богова, а ако си сиромашен повторно имаш два излеза: може да останеш жив, а може и да умреш од глад. Ако останеш жив бог богова, а ако умреш, повторно имаш два излеза: можеш да одиш во рајот, а можеш да одиш и во пеколот. Ако отидеш во рајот, бог богова, а ако отидеш во пеколот, повторно имаш два излеза: ѓаволот може да те изеде, а може и да не те изеде. Ако не те изеде, бог богова, но ако те изеде - е тогаш имаш само еден излез! |
|
![]() |
|
![]() |
|
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Мујо се вратил од Германија и донел мобилен телефон. Фата го видела, па го прашува што е тоа, а тој и вели: "Ма не разбираш ти, ова таму сите го фураат. Него налиј ми ти мене топла вода во кадата да се избањам".
Легнал во кадата, го зел мобилниот (водоотпорен) во рака, па и ѕврцнал на Фата: "Алоо, ај дојди да ми го избањаш грбот". Фата: "Неможам сега, Мујо се врати од Германија, дома е"! Каде ги крие Црногорката парите од сопругот? Под лопатата. |
|
![]() |
|
Дошол Мујо во породилиште, па прашува:
- Што добив? - Син - му вели медицинската сестра. А тој: - Знаев... Кога јас ќе го прочистам мојот оџак не можам да промашам, мора да биде машко. - Да, ама вие не го чистите редовно оџакот - му вели медицинската сестра - детето е црнче |
|
![]() |
|
![]() |
|
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал.
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си зедов. |
|
![]() |
|
![]() |
|
busvek ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Mujo kod doktora
Mujo: - "Doktore imam slabo varenje. Jedem jabuke, jabuke izlaze napolje. Jedem banane, izlaze banane. Sta da radim?" Doktor: - "To je jednostavno: jedi govna." |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
razgovarat mujo i xaso. Xaso sakas li da vodis lubov so studenka sakam e pa togas zapisija fata na fakultet
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Pita Mujo Hasu:
-Jeli Haso , znas li koje su najvece bolesti 20 veka? -Nemam pojma! -Pa SIDA i Pticja gripa! -Ma boli me k*rac, nit jebem, nit letim! |
|
![]() |
|
![]() |
|
anaconda ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Kako mujo se udvara na zenska, oces samnom ili s Hasom trece nema
|
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |