![]() |
|
За мажите и жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 34> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Жената му се пожалила на мажот:
- Драги, те молам да го отпуштиме шоферот. Денес за малку не ме уби! - Гледам мила, затоа сакам да му дадеме втора шанса. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Му вели жената на мажот;
"На еден питач му дадов цела чинија супа и сто денари." "И тој ја изеде таа супа?" "Да." "Е, тогаш ги заслужил тие сто денари." |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
po povod 8 mart razgovaraat3 drugari
-jas i zemav na zenami zlatna ogrlica -jas i zemav eden komplet od svarovski -jas na mojana i zemav 100 evra od novcanik |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
Мојата жена држи диета со јавање!
- И какви се резултатите? - Коњот ослабе 8 килограми |
|
![]() |
|
Која е разликата меѓу жена и батерија?
- Батеријата има позитивна страна! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафичите и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашуваат која му е рибата:
- Згодно маче а? Еве да се напиеме неколку пијачки и после идеме кај мене дома. Прошетал така Цветко неколку кафичи, свртел скопска шема, се испофалил насекаде и на крај ја однел женската дома. Кога влегле у спална: - Ајде бе Цветко да те видам сега што мажиште си! - Аааа, сега ја ќе си легнам, и онака сите знаат дека сум те легнал. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Паметно машко + Паметна жена = Романса
- Паметно машко + Глупава жена = Афера - Глупаво машко + Глупава жена = Дете - Глупаво машко + Паметна жена = Шопинг |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Зошто Господ им ја одзел на жените смислата за хумор?
-За да можат да ги сакаат мажите а не да им се смеат. * Жената без маж е како риба без велосипед. * Сите мажи се лудаци а оној што ги анализира се вика филозоф. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Која е разликата помеѓу микробранова печка и жена? - Микробрановата запира кога ќе ја отвориш вратата |
|
![]() |
|
Зошто жените живеат подолго од мажите?
- За да надокнадат за времето изгубено во паркирање |
|
![]() |
|
Што заклучуваш кога доаѓаш дома и те пречекува насмеана жена? - Си ја погрешил вратата |
|
![]() |
|
Eдна жена ја прашува сосетката: -Од каде ти е таа модрица на окото? -Од мажот ми – одговара оваа. -Мислев дека е на пат. -Е, па и јас мислев дека е! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |