IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мујо и Хасо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мујо и Хасо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
Автор
Порака Обратен редослед
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 09:37
Zali se Fata komsinici: 'Mujo mi je 300 posto
> impotentan?'
'Kako 300? Jucer si rekla 100.'
'Pao je niz stepenice, slomio prste i pregrizao
jezik!'**
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 09:36
>>Mujo i Fata
>
> >> > Kaze Mujo Hasi: 'Namjeravao sam otputovati u
> Englesku,ali sam odustao.'
'Zasto?' pita ga Haso. **
> 'Tamo voze lijevom stranom ceste. Probao sam
vjezbati od Tuzle do Zenice, skoro me ubili!' **
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 17:37

Мујо му раскажува па Суљо:
"Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата."
"И, бидна ли нешто?"
"Не, ни сметаше Фата."

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 17:33
Му се жали Мујо па Хасо:
"Фата уништи едно чудо коли до сега. Го смачка и Опелот п Фиќото и Реното. Не знам што да правам веќе...
"Купи и Јагуир, па јави ми се..."
По неколку дена Хасо го прашува Мујо:
"И, што велиш сега, а?"
"Па добро е за сега... Само едно ме чуди - јагуарот по цел ден скока низ дворот, а Фатаја нема никаде."
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 17:32
Отишол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, па седнале, се расположиле, пивнале по некоја чашка и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал тој како да и каже дска му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
"Фато, јас би сакал да те е**м. Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за к**от едиаш, а ако не си за тоа повлечи ме едно три - четириесет пати и тоа малку побрзо."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 21:41
Хасо отворил аптека. Еден ден морал да оди на службен пат, па го замолил Мујо да го замени. Кога се вратил Хасо од пат го прашува Мујо.
- Се снајде ли!
- Ееее, како не бе!
- И шо лекови даваше.
- Е па дојде еден што го болеше глава и му дадов кафетин, после дојде друг што го болеше стомак и му дадов рицинус. Ааа, дојде и жена ти Фата и се пожали дека не видела секс 3 месеци, па и дадов капки за очи!
Се вратил еден ден малиот Игорче од школо со порака од учителката до мајка му. На ливчето пишувало: "Ве молам, научете го Игорче која е разликата меѓу машко и женско".
Мајка му го однела во соба и му рекла:
- Игорче соблечи ја мојата блуза.
- Ај сега соблечи ја мојата сукња.
- Соблечи го и прслукот, и соблечи ги гаќичките.
- И уште еднаш да не сум те видела да носиш мои алишта во школо

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 20:04
Се вратил Мујо од партиски состанок потечен во двете очи.
"Што се случи?"- го прашале.
"Па, знаете, партискиот состанок беше многу долг..."
"И ?"
"Јас седев зад Фата..."
"И?"
"Фата стана да дискутира, а фустанот и беше влезен во задникот. Јас и го извадив, а таа се заврте и ме тресна по око."
"А другото око?"
"Па, состанокот беше навистина многу долг. Фата пак стана да дискутира, ама овој пат фустанот не и беше во задникот. Јас знаев дека Фата сака фустанот да и стои во задникот, па и го ставив."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 20:04
Отишол Мујо на плажа, на Копакабана. Таму полно згодни женски, ама ни една не сака ни да го погледне. Му се пожалил иа еден од капачите, а овој го подучил:
"Земи една краставица и стави ја во гаќи, па ќе видиш како сите девојки ќе се вртат по тебе."
Направил така Мујо. Купил краставица, ја ставил во гаќи и сиот важен почнал да шета по плажата. Ефектот бил никаков , девојките не само што не го гледале, туку почнале и да бегаат од него. Го сретнал истиот капач и му се пожалпл:
"Нс знам во што е работата, сите бегаат од мене!"
"Па сигурно дека ќе бегаат кога си ја ставил краставицата назад..."
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 18:02
Еве еден за Мујо

Pita novinar Muju:
- Mujo, šta je to merak?
Ovaj mu odgovori:
- Jesi li ti ikad jebo ovcu?!?
- Ne.
- Hm. Ne znam kako onda da ti objasnim.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 19:21
Мујо со денови бил во депресија.Толкава депресија што во главата постојано му одѕвонувале 2 гласа.
Првиот глас бил опуштен и го тешел
-Мујо нема причини да бидеш нерасположен, тоа беше само секс без емоции. Види, не си ни прв ни последенлекар што ја онадил својата пациентка.Впрочем , немаш постојана врска, па можеш да си дозволиш такво нешто и никој не може да каже дека некого си изневерил.И најпосле, сите лекари тоа го прават, опушти се, тие варијанти -секс за една ноќ- денес се сосема вообичаени.
А вториот глас го потсетувал
-Мујо, ти си ветеринар!

p.s. umrev od smeenje za ovoj vic :)))
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2006 во 12:37
Mujo stignal do Sv. Petar....
i se zali deka mnogu rabota mu ostanalo...

Nema problem ke se reinkarniras... vo sto sakas?
- moze vo kokoska ili vo kuce?

Mujo si misli... koj ke lae kako kuce... i izbral da se vrati kako kokoska....

Seta taka Mujo kako kokoska .... kokodaka... i edno vreme mu ripnal petelot... begal Mujo... begal... ama petelot go stignal...

Pak Mujo seta vo dvorot... i edno vreme... ooooopppp... snesol jajce....

Se raduva Mujo i nesi jajca po dvorot.....

Edno vreme go budi Fata... negovata zena:
- Mujo razbudi se... sto napravi cela spalna samo kupchinja....

heheee
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2006 во 23:41
Отишол Мујо на лекар и му вели:
- Докторе имам еден голем проблем, морате да ми го кажете вашето мислење...
- Каков проблем? - прашува докторот.
- Докторе, работата е малку комплицирана, па најдобро би било да почнам од почеток.
И почнува:
- Пред едно 2 месеца, доаѓам јас дома и кога што да видам, мојата Фата се работи со комшијата и мојот добар пријател Хасо. Онака бесен, го земам пиштолот и тргнувам да ги убијам скотовите, а тогаш Хасо ми вели: Мујо, полека, смири се... Размисли малку.... Ајде Фато, свари му на човекот кафе... Види Мујо, ти ќе ме убиеш мене, јас ќе одам в гроб, ти ќе одиш в затвор и тогаш некој друг ќе дојде да ја работи Фата... И што си постигнал, ништо...
Во тој миг докторот го прекинува Мујо и му вели:
- Ама ве молам господине, каква врска има ова со вашето доаѓање овде? Какво прашање имате?
A Мујо:
- Е па не е така едноставно...Морам уште нешто да ви раскажам...Неколку недели после оваа случка, одам јас на службен пат, ама случајно се враќам еден ден порано, кога имам што да видам. Пак истата работа. Јас побеснев. Го зедов пак пиштолот и сакав Фата да ја убијам, кога Хасо ме запира и ми вели: Мујо, не биди будала, застани и дај го ваму пиштолот. Ајде Фато свари кафе.... Гледај сега, ако ја убиеш Фата, ќе одиш в затвор, неа ќе ја нема, па кој ќе ти се грижи за децата?
Во тој момент, докторот веќе бесен, го прекинува и се развикува:
- Ама каква врска има тоа со мене? Дали сте вие нормален?????
А Мујо:
- Еве докторе, само да ви раскажам што се случи пред некој ден... Зедов слободно попладне и си дојдов дома, кога замислете, пак мојава Фата и Хасо се работат!! Гледам тука дека веќе лек нема, го зедов оној пиштол, сакм себе да се убијам, кога Хасо ми вели:
- Мујо, пријателе, полека...Чекај... фато, направи му на човекот едно кафе...А ти Мујо спушти го тој пиштол. Знаеш дека тоа никаде не води и дека не е тоа решение...
Докторот, веќе вон себе од бес, се дере колку што го држи грлото:
- Па кој к*р дојде овде ова да ми го раскажуваш???? Кое е твоето прашање??
A Мујо најмирно одговара:
- Па докторе, ќе ми штети ли мене ТОЛКУ МНОГУ КАФЕ??

Изменето од Julija - 19.Август.2006 во 23:43
Кон врв
bonjovi Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bonjovi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2006 во 22:10
              Дркање
Мујо и Хасо тргнале на пат, возеле цел ден и вечерта се уплатиле соба во некој мотел за да преспијат. Мујо легнал се вртел се вртел, не му се спиело и почнал да си го дрка. Дркал Мујо, ама никако да сврши. После еден саат, Хасо го прашува:
- Мујо, дркаш ли?
- Да.
- Па земи го малце твојот, п**ка ти матер.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 12:06
Dos`o Mujo kod hodze i kaze: Vara me Fata.

Kaze hodza: Razvedi se.

Mujo: Ne mogu, volim je.

Hodza: Onda se ne razvodi.

Mujo: Ali stalno mi je to na umu.

Hodza: Pa, razvedi se.

Mujo: Ne mogu zbog djece.

Hodza: Onda se nemoj razvesti.

Mujo: Ali ne mogu da joj oprostim.

Hodza: Promijeni vjeru.

Mujo: Kako ce mi to pomoci?

Hodza: Nece pomoci tebi nego meni: Idi pa zajebavaj popa!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.