|
Најдобрите твитови |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од иста чешма вода крадеме(марсовска)
И јас таму еднаш во денот претрчувам, но ова со водава ми ја разгорува жедта да и јас бардакот си го ставам на таа чешма твитерска од Марс падната. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам ни јас твитер акаунт, ама си имам дестилиран твитер Таму на Time.mk кога си читам вести, горе има едни џамчиња ли се како ли се викаат и има едно Top Tweets, па од таму чат-пат си ги прочитувам најинтересните. Дестилирано како марсовска вода (Марсовка?). |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера го гледав десетина минути Јанко.
Оној дел го фатив кога мантраше да не кивне. Божеее прости ми,фала ти што сонот ме наваса. Ги оцени твитерџиите како најголеми хејтери, фејсбукџиите демек полни со омраза,и она второто на место си беше пазачи и мањаци. Но муабетов што ми беше... Немам твитер ама горам од желба да напишам. -Кога ќе пораснам сакам да бидам амбасадор на Марс. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав преѓеска на Твитер, ич не се сеќавам од кој, ама се пресмеав. Вака некако беше: “Ме капна на раката капка вода. Изгледа оние на Марс ова време си ги полеваат цвеќињата.“ |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се формират здружение на граѓани шо тешко дека ќе се жениме.
Изменето од Орка - 02.Август.2015 во 22:35 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корона Мортис
@Lathronniell Две фази на љубовта:
1. Срце
2. Црн дроб
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
White Bustard @WhiteBustard · 1h 1 hour ago ШОПИНГ ТУРА ВО СКОПЈЕ 17 И 18 МАЈ -ПРЕВОЗ БЕСПЛАТЕН- ТРГАЊЕ 17.05 СО АВТОБУСИТЕ НА СДСМ ВРАЌАЊЕ 18.05 СО АВТОБУСИТЕ НА ВМРО ИМА И СЕНДВИЧИ 32 retweets 58 favorites Reply Retweet 32 Favorite 58 ОтроФ |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Првово жална вистина
Второво уште пожална |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |