|
Мали ЏОКИЦА |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Ѓокица го прашува татко му Блажо: „Тато, зошто служи средниот прст на раката?“
- Па види сине, палецот ти е за автостопирање, показалецот ти е за да покажуваш кон нешто или да се закануваш на некого. Средниот прст, ќе ти кажам кога ќе бидиш полнолетен, бидејќи сега не би разбрал. Прстот помеѓу малиот и средниот (некои го викаат инвалид) служи за носење прстен, а малиот прст служи за чепкање на носот. Наполнил Ѓокица 18 години и тогаш го потсети татко му да му објасни зошто служи средниот прст. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката ја прашува Марица кој дел од телото може да се зголеми за седум пати при големи возбудувања.Малечката Марица поцрвенела од срам,а мали Џокица скокнал и одговорил:
-Зеницата на окото ! -Браво Џокице,а ти Марице многу ќе се разочараш понатаму во животот ! Изменето од sanja-a - 08.Јули.2010 во 16:54 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката го прашува Мали Џокица како си поминал за летниот распуст.
Џокица одговара: - Прво, јас не сум Џокица, јас сум Џорџ. - Како второ, за распустот бев во Америка и супер си поминав. Цело време се качував на веранда, па се симнував од веранда, па јадев, па пак се качував на веранда, па се симнував, па спиев, па пак се качував на веранда и така цело време. - Добро, седи. Ајде ти Верице кажи ни како си помина. Верица одговара: - Прво, јас не сум Верица, јас сум Веранда. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МалиЏокица го прашува татко му:
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица доцнел за училиште, и кога стигнал наставничката го прашува:- Зошто доцниш бе?- Касно тргнав, наставничке.- А зошто не тргна порано?- Касно беше да тргнам порано. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mali Dzokica mu vika na tatko mu:
-Tato, aj da ja prodademe mama... -Zoso, be kopilj? -E sea, zoso...Od ekonomski pricini. -Kakvi ekonomski pricini? -Pa jas ne cicam vekje, ti ne ja ebes, ja ranime samo za komsiite... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мали џокица кога оди кај семафор игра танго? |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Ѓокица ја прашува учителката дали знае
три типа на цигари.Таа вели дека знае и набројува: Партнер,родео,бос. Браво и вели Мали Ѓокица , а дали знаеш три типа на к*ртони? Учителката се налутува и го избркува од часот. На излегување Мали Ѓокица и вели: Знаев дека ти неси по ебењето туку по пушењето и излегува надвор. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица ја прашува мајка му како дошол на овој свет?
Мајка му: Штркот те донесе. Џокица: А Миле од долниот кат? Мајка му: И него штркот го донесе Џокица: А Кате од горниот кат? Мајка му: И неа штркот ја донесе. Џокица: Па добро бе мамо се ебе ли некој во зградава? |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката го прашува Мали Џокица како си поминал за летниот распуст.
Џокица одговара: - Прво, јас не сум Џокица, јас сум Џорџ. - Како второ, за распустот бев во Америка и супер си поминав. Цело време се качував на веранда, па се симнував од веранда, па јадев, па пак се качував на веранда, па се симнував, па спиев, па пак се качував на веранда и така цело време. - Добро, седи. Ајде ти Верице кажи ни како си помина. Верица одговара: - Прво, јас не сум Верица, јас сум Веранда. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На час по биологија децата учеле за печурките и учителката ги прашува децата дали знат некои видови на печурки и деца ко деца почнале да креват рака ...
ПЕЦЕ: јас знам .... лисичарка. УЧИТЕЛКАТА: браво Пеце .... друг ..... МИЛЕ: буковка .... УЧИТЕЛКАТА: браво ... друг ... ЏОКИЦА: јас знам учителке ... ДУПАЧ !!! УЧИТЕКАТА:па добро бе мали џокица кај имаш видено таква печурка ... како не ти е срам ....... ЏОКИЦА: абе мајка ми и комшивката одат по печурки стално а комшивката и вели на мајка ми „ ајде да одиме по печурки, можи ке најдиме некој ДУПАЧ !!! “ Се цапнав од смеење... Изменето од Omar - 15.Декември.2009 во 05:40 |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува учителката Мали Џокица:
-Ако на гранката има 10 врапчиња, и ти пукаш со пушка, колку врапчиња ќе отепаш? Се мисли Мали Џокица и вика: -2. Учителката надмено одговара: -ЕЕЕ ниедна нема да отепаш оти коа ќе пукне пушката сите ќе се разотидат. А Мали Џокица налутен и вика: -A учителке да ве прашам, ако 3 жени лижат сладолед со десната рака, 1вата го лиже на врвот, 2рата го лиже од страната, 3тата го лиже цел, како ќе познаете која е мажена? На ова учителката одговара: -Па таа шо го лиже цел. Тогаш Мали Џокица одговара: -Не, таа што има бурма на раката, но ми се свиѓа како размислувате. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги прашува учителката децата дали знаат како се прават деца.....
Прв се јавува Тоше - Јас мислам дека децата ги носи штркот. Потоа се јавува Милица - Јас мислам дека децата се прават откако мајката и таткото ке се бацат. По неа се јавува Мали Џоќица и и` вели на учителката - Учителке може ли тие што сме ебале да излеземе надвор и да не слушаме такви глупости. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |