![]() |
|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Му вели Мујо на Хасо: Ај бе дојди да му помогниш, имам многу дрва за редење. На тоа Хасо му вели: Неможам, имам полова болест.Мујо зачуден го прашува каква е болеста, а Хасо мртов ладен: К*рот ме боли за твојте дрва |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
DODJE HASO ZA BOZIC MUJI I KAZE, HISTRO SE RODI!" |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Pita Mujo Hasu: - Kad bi na levo jaje okacio teg od 10 kg, a na desno jaje teg od 20 kg, a na onu stvar u sredini teg od 50 kg, koji bi ti organ prvi riknuo? Haso misli,misli i na kraju kaže: Nemam pojma! A Mujo ce: Pa glasne žice! Изменето од Antiqua - 13.Декември.2007 во 08:38 |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Паднал Мујо од 11 спрат и се собрала голема гужва за да видат што му се случило. Доаѓа Хасо во тој момент и го гледа Мујо како станува и ја брише прашината од себе.
Хасо го прашува...."а бе, што се случило? Зошто толку народ се собрало?" Мујо..."од кај да знам.....и јас сега стигнав!!! |
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Си биле Мујо и Хасо и чекале автобус. До нив седел еден човек. Мујо го прашал човекот:
- Колку е саат? А тој му рекол: - Пет и пет. Тогаш Мујо му вика на Хасо: - Абе, Хасо знаеш дека има и поглупи од нас? - Зошто? - прашал Хасо Па овој ми рече дека часот е 5 и 5, а не кажа веднаш 10. |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Pita mali Muja oca:
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Pita Haso Muju:
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Купиле Мујо и Хасо куче птичар и отишле на лов. Цел ден не уловиле ништо. Вечерта Хасо, мртов уморен, му вели на Мујо:
- Мујо, болан, или ова не куче птичар, или ние не го фрламе доволно високо! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Вицов е преземен од еден босански форум и нема да го преведувам за да не изгуби од убавината
![]() ![]() ![]() Suljo: - Gdje si bio sinoć Mujo? Mujo: - Ma vodili me na neki balet. Suljo: - Šta ti je bolan to? Mujo: - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k'o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti neki k*ronja, pa bi je jebo, pa ne bi, pa bi je jebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše picu i baci. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Отишол Мујо во војска и по пола година одлучил дома да испрати слика во писмо. Се сликал меѓу два коња и ја праќа сликата со следниот текст:
- Драги мои, ево ви праќам слика. Јас сум овој во средина..." |
|
![]() |
|
![]() |
|
ComZone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
дошол мујо од германија, па хасо го прашува:
х: како се снајде толку добро кога не знаеш германски? м: како не знам, брзо се учи! х: е ај како ќе кажеш :"дојди ваму" м: коммен зи бите. х: браво бе. а како ќе кажеш: "оди таму" м: е па лесно, ќе одиш таму и пак ќе кажеш "коммен зи бите". германскиот ти е лесен само треба многу кондиција. ![]() ![]() ![]() |
|
www.ComZone.co.nr
![]() |
|
![]() |
|
Posalju Muju kao medjunarodnu razmenu studenata u Japan. Dodje tamo Mujo i kaze njemu neki Japanac:
- Hoces da ti pokazem nesto japansko? - Hocu! Uhvati njega Japanac pa ga ubije ko' vola u kupusu. Pita njega Mujo: - Sta ti bi, covece? - Ha ha, nista... to je karate - nas nacionalni sport! Sutra dodje Japanac Muji i pita ga da mu pokaze nesto japansko. Mujo nasedne i Japanac ga opet nalema. Pita ga Mujo: - Sta ti je sad to? - Dzudo - nas nacionalni sport. Sutra dodje Mujo kod Japanca i pita ga : - Hoces da ja tebi pokazem nesto japansko? - Ha ha! 'ajde da i to vidimo! Ubije njega Mujo na mrtvo ime. Pita ga posle Japanac: - Sta ti je to? - Poluosovina od TOYOTE! - kaze Mujo |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Zabolio Muju lakat, i tako on rijesi da ode do ljekara. Kaze mu ljekar da su u
dom zdravlja uveli nov kompjuterski dijagnosticki centar, i da samo treba da donese u flasici malo mokrace, a kompjuter ce mu reci od cega boluje. Izadje Mujo od ljekara, razmisljajuci: - Otkud moze jedna glupa masina da zna od cega mene boli lakat, kad hecim ne zna? Sad cu ja sve njih da nasamarim! I tako on dodje kuci, uzme flasicu, pa se samo malo u nju pomokri, onda da flasicu Fati da i ona malo dopuni, pa onda pozva cerku Fatimu i sina Ekrema da ucine to isto. Cak mu se ni to ne ucini dovoljno, nego dade da se malo popiske u flasicu pas i macka. E tako zacepi flasicu, pa krene kod ljekara, sve se smijuljeci sto je tako pametan da ne dozvoljava da ga jedna masina nadmudri. Jos usput srete i Hasu, pa zamoli i njega da dopuni flasicu do vrha. Sipa ljekar sadrzinu flasice u epruvetu, stavi unutra dvije elektrode, ukljuci PC i na ekranu pocese da izlaze rezultati: > Macka ti ima buve > Pas ti ima bjesnilo > Cerka ti je u drugom stanju > Sin ti se drogira > Haso ima triper > Zena isto ima triper (dobila od Hase) > A ti kad masturbiras u klozetu, pazi da ne udaras laktom u zid, pa te nece ni boljeti |
|
![]() |
|
Stopiraju Huso i Haso. Zaustave se dvije djevojke, povezu ih, usput stanu u šumi i predlože im seks. Da bi se zaštitile od trudnoće inzistirale su da Huso i Haso stave prezervative. I bi seks.
Nekoliko mjeseci kasnije rade njih dvojica u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, ponervozio Huso pa ce Hasi: -Bolan Haso, ja cu onaj balon skinut' pa nek' ona zatrudni! |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |