|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе излезе кога ќе се спарат дога и пудлица?
- На пудлицата очите. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле србин и хрват и многу се пцуеле у мајка ,но еден ден решиле да се пцујат у цвеќиња и србинот му вели: да ти јебем трендафила а хрватот му вели: да ти јебем нано и мајчину душицу
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.праат муабет две баби:
- Шо праиш? - Е шо да праам.. - Е шо ќе праиш... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто црвените орхидеи се црвени, а жолтите жолти?
- Да се разликуваат |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале две зрна песок низ пустина и едното му рекло на другото:
- Не се врти, мислам дека некој не следи. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качува Цветко на воз,влегува
во купето и гледа пет црнци: -Овде нешто изгорело??? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два коња на ливада:
- Уф, што е добра тревава. - Да, бе... ај смотај ми уште едн |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале два дијаманти низ пустина и едниот му вика на другиот дијамант: - Види колку сељаци има овде!!! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно црвче ја прашува мајката: - Каде е тато? - Отиде по риби, со едни луѓе. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasuvaat dvajca osudenici na smrt za posledna zelba: Prviot veli: " Sakam uste ednas da ja slusnam pesnata 'Zasto su ti kose pobelele druze' pred da umram" a vtoriot rekol na toa : - Ve molam, sakam prvo mene da me strelate !" |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како да претвориш мачка во свиња?
- Земи ја за жена. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме боли увото.
2000 п.н.е. - Еве, изеди го коренов. 1000 н.е. -Тоа со коренот е ерес, кажи ја оваа молитва. 1850 н.е. - Молитвата е суеверие, испи ја оваа напивка. 1940 н.е. - Таа напивка е обично масло, испи ја пилулава. 1985 н.е. - Таа пилула е неефикасна, земи антибиотик. 2000 н.е. - Антибиотикот е вештачки. Еве, изеди го коренов. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Човек кој попушта кога не е во право - тоа е мудрец.
Човек кој попушта кога е во право, тоа е . . . -Оженет човек! - дофрла некој од слушателите |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол гавранот во кафана и цела ноќ ја поминал во
пиење. Се буди утрото мамурен, излегува надвор и прво го протегнува
едното крило, па потоа другото и си вели:
- Е денеска богами ќе одам пешки! |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |