![]() |
|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Одат Мујо и Хасо во пустина и по некое време го снемува Мујо. Кога се вратил радосен му вика на Хасо:
- Хасо да видиш што сум направил. - Што си направил бе? - Му ја исеков опашката на еден лав. - Како бе му ја исече опашката? Што не му ја исече главата? - Сакав главата, ама некој пред мене му ја исекол. |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Do you speak
English? - Yes! - Name? -
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Odi Mujo na doktor i doktorot gleda deka racete na Mujo mu se tresat. "Aaaaa, Mujo, izgleda deka ti mnogu pies"- rekol doktorot. "Ne doktore, nema vrska, koga pijam polovina casa mi se istura"-odgovoril Mujo. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!? -Што!!?? -Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!! -И!? -Му објаснив на возачов и тој ми рече: -Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам... -И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече: -Госпоѓо ако ви го нема паричникот, бирајте: -Или ке ми го попушите или ке ми испеете некоја песна!!! Мујо веднаш рекол: -И која песна му испеа!? -Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?! |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Отишле Мујо и Хасо да крадаат пченки. По некое време дошол полицаец. Мујо крадел а Хасо чувал стража. Полицаецот го прашува Хасо што прави тука? а тој му вели мислам песни. Полицаецот му вели да каже една песна. Хасо: Сино је небо, зелена је трава, клечи Мујо види ти се глава. |
|
![]() |
|
Мујо и Хасо биле во болница и докторот им вели: -Кој од вас има Х1Н1? Мујо од пушка. -Ја више 5 години имам МП3... |
|
![]() |
|
Мујо го критикува својот син Сулјо.
-Глуп си ко ова-му ви ка Мујо на Сулјо чукајќи во масата.А син му вика: -Тато некој чука на врата,а Мујо: -Седи тука ја ќе отворам. |
|
![]() |
|
Отишле Мујо и Хасо да крадаат пченки. По некое време дошол полицаец. Мујо крадел а Хасо чувал стража. Полицаецот го прашува Хасо што прави тука? а тој му вели мислам песни. Полицаецот му вели да каже една песна. Хасо: Сино је небо зелена је трава клечи Мујо види ти се глава. |
|
![]() |
|
Влегува Мујо во автобус и кондуктерот му вели: |
|
![]() |
|
Отишол Мујо кај Хасо Дома и му вика:Хасооооооооо, дома си?Хасо одговара:Не! |
|
![]() |
|
Мујо уловил мечка. -Како ја улови?-го прашува Хасо. -Лесно,пукав стотина пати... -Колку пати ја погоди?-прашува Хасо -Ниту еднаш...умре од смеење... |
|
![]() |
|
Седи Мујо тажен пред шанкот во некоја кафана и пред него има чаша пиво. Иди Хасо кај него за да го расположи, а Мујо ништо.
Хасо му го испил пивото. На тоа Мујо со тажен глас вели: -Денес ми е стварно најлошиот ден во животот! Ништо не ми оди од рака! Прво пробувам со пиштол-нема к*ршуми. Пробав да се обесам-се скина јазето. Со последните пари купив пиво и ставив отров во него за да се отрујам а ти се најде тука за да ми го земиш. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |