![]() |
|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 23> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мујо и Хасо биле во болница и докторот им вели:
-Кој од вас има Х1Н1? Мујо од пушка. -Ја више 5 години имам МП3 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Разговараат Мујо и Хасо
:-Знаеш Хасо, мојата жена додека беше бремена ја читаше книгата "Тројцата мускетари" и пред некој ден ми роди тројки. -Леле Мујо, арно што ми кажа. Ќе отрчам дома зашто мојата жена ја чита "Алибаба и 40 разбојници". ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Разговараат Мујо и Хасо на телефон:
- Па кај си ти бе Хасоооо.... - Па еве ме бе Мујо, заминав во Норвешка. - А????? А каде е тоа бе Хасо? - Хмммм...паааа како да ти кажам....имаш ли ти Мујо глобус???? - Имам Хасо имам... -Е супер!!!! Тоа ти е најгоре, одма под штрафот |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Отишол Хасо во ќебапчилница и прашал:
- Колку ви се ќебапите? - 10 денари. - А кромидот? - Тоа е џабе.... оди бесплатно со ќебапите. - Е, па, дај ми тогаш еден ќебап и една вреќа кромид! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Мујо му се фали на Хасо:-Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата.Кога ја ослободив,водев љубов со неа... Хасо:-Ти го пушеше?-Не,не можев да и ја најдам глата.
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Мујо и Хасо отишле на сафари.....навечер, уморни, легнале да спијат во шаторот, кога наеднаш се слушнал рик на лав..."граууууууууууууу"
Стани Хасо....почнува цртан филм!!!! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Сите жени на Мујо му биле исти па така решил да бара жена со три цицки. После долго и исцрпно пребарување по целиот свет наоѓа во Африка црнкиња со три цицки и се жени за неа. После првата брачна ноќ се буди Мујо збунет и ја прашува црнкињата:
-Кај ти е третата цицка? -Па будало, тоа не беше цицка, туку чир. А тебе љубов моја многу ти благодарам што го исцица. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Зошто Мујо и Хасо добиле кила кога биле во војска?
Затоа што командирот им рекол да го дигнат тенкот во воздух. |
|
![]() |
|
Му пишува на Хасо братот Мујо од Америка:"Брате Хасо, време е да им поделиш па луѓето оружје."
Кога прочитал Хасо се исплашил и го однел ппсмото во милиција. Кога го прочитале милиционерите, веднаш зеле мотики и лопати и отишле во куќата па Хасо. Го прекопале дворот и нивата и не нашле ништо. После една недела доаѓа ново писмо од Мујо: "Хасо, брате, ако ја прекопаа нивата засади веднаш компири." |
|
![]() |
|
Мујо морам да ти се пофалам дека спиев со твојата жена.
- Браво Хасо, јас со твојата ич не можев да заспијам. |
|
|
![]() |
|
Разговараат Мујо и Хасо и Мујо вели:
- Дождов добро ќе и дојде на земјава и сe ќе оживее! А Хасо исплашен: - Не дај боже! - Зошто? - Па три жени имам погребано! |
|
|
![]() |
|
Одат Мујо и Хасо во пустина и по некое време го снемува Мујо. Кога се вратил радосен му вика на Хасо:
- Хасо да видиш што сум направил. - Што си направил бе? - Му ја исеков опашката на еден лав. - Како бе му ја исече опашката? Што не му ја исече главата? - Сакав главата, ама некој пред мене му ја исекол. |
|
|
![]() |
|
Го прашуваат Мујо: -Дознавте дека сте близок роднина со Анѓа и сега таа е во болница имаше несрека па треба некој да и ја донесе облеката.На тоа Мујо одговара: -Абе роднини сме ама далечни,знаете ние сме 12 деца јас сум првото а таа 12-тото.
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |