|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле двајца, едниот се викал Мозок, а другиот се викал Не знам. Овој што се викал Мозок отишол во ВЦ. А тој што се викал Не знам седел на една клупа. Дошле полицајци и го прашале: - Ти како се викаш. - Не знам - одговорил. - Е како бре не знаеш, тебе каде ти е мозокот. - Отиде во ВЦ. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко седи на маса и чкрта на лист хартија. Мајката го прашува: - Што правиш? - Му пишувам писмо на мојот другар Драган. - Па ти уште не знаеш да пишуваш?! Па што? Ни Драган не знае да чита! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат пријателски момче и девојка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е црно и бело и личи на коњ?
- Зебра. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто џуџето кога е дома спие на глава? - Затоа што е дома и ќе си прави што сака!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден педофил му вика на другиот: - Абе, имаш да ми дадеш две по пет за една од десет |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден крадец ограбува банка и на излегување прашува еден минувач: -Дали ме виде? -Те видов - одговара минувачот, а крадецот го убива. Налетува и друг минувач. Крадецот пак прашува: -Ме виде ли? А минувачот одговара: -Јас не те видов, ама жена ми те виде |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е прецизност? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1: Како се викаш?
2: Ко татко ми. 1: Како се вика татко ти? 2: Ко мене. 1: А вие двајца како се викате? 2: Исто |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат два фрижидера по улица и среќаваат машина за перење, па едниот му вика на другиот: - Види ја оваа како меша |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат магарето и зајакот низ шумата и шетаат така едно 10 минути, 20 минути и ништо не се случува. Магарето му вика на зајакот: -Абе зајко, у многу глуп виц сме се заглавиле ние двајца. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Сте слушнале ли за човекот што премногу бавно голтнал Вијагра?
- Му се здрвил вратот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто животот е к*рва?
Зашто секогаш други ни го заебуваат! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto mravkite tolku brzo se razmnozuvaat?
zatoa sto niedna fabrika ne proizveduva tolku mali kondomi.... |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |