|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Автор | |
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mujo : Hjuston , modulot se odvoi od nosacot i nie se naodjame vo orbitata na mesecot : hjuston : Bravo mujo , ti samo narani gi kucinjata i ne zadiraj nisto :
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo rješava ukrštene riječi i pita Hasu za pomoć: Ženski organ?
Haso: Uspravno ili vodoravno? Mujo: Vodoravno. Haso: Usta! |
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreli se Suljo i Mujo na ulici u Minhenu. Pita Suljo: Kako si se snašao, bolan Mujo?, a ovaj veli: Tu i tamo, bauštela, nije lahko. A ti? Ma odlično. Hodi da ti pokažem. Vidiš onu vilu? E to ti je moja vila. Vidiš li mečku ispred? E to ti je moja mečka.
U tom na terasu vile izađe prelijepa plavusa. E to ti je moja žena. Odjednom na terasu izađe tip i zagrli plavušu. A vidiš, Mujo, ono sam ti ja. |
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде Хасо у Ќебапчилница,и прашуват!
Колку е едно ќебапче?? Работникот му викат-10 денари!! А кромиодт,(прашал Хасо) Без пари(му рекол работникот..Кромидот иде заедно цо Ќебапите...!! Епа..Тогаш дај ми едно ќебапче и една ВРЕЌА КРОМИД!! Изменето од Halid ibn Velid - 27.Април.2008 во 23:57 |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došao Mujo pijan kući. Odjednom se začuje jak tresak. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prica Mujo Hasi:
-Kako izgleda banana? -Jsil' ikad jeo krusku? -Jesam. -E, nije ni slicno. |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ide Mujo kroz šumu i vodi medveda. Nailazi Haso:
- Gde ćeš ba s tim volom? - Nije ovo vo, no međed. - Tebe nisam ništa pitao. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jadali se Mujo, Haso i Suljo kako imaju glupe žene. Suljo reče: - Zamislite ljudi, ona moja glupača je kupila mašinu za pranje sudja, a nemamo vode u kući. Haso reče: - Nije to ništa. Moja je kupila i mašinu i frizider, a nemamo ni vode ni struje. - Ma, 'ajte ljudi,- reče Mujo,- moja se svako jutro napuderiše i namiriše, pa pre nego što podje iz kuće, uvek stavi dva kondoma u torbu, a nema k*rac. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му вели Фата на Мујо:
-Аааа, ама си грд, Мујо. А Мујо: -Ама јас не сум бил вака грд од секогаш.. во болницата, кога се родив ме смениле! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stoje Mujo i Haso u Sarajevu ispod plakata za koncert U2. Mujo: "Bolan Haso jel vidis ti u koliko sati pocinje taj koncert." Haso gleda, gleda, pa kaze: "Bolan zar nevidis, pa u dva
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинално. Еве еден друг: Jeli, bolan, jesi cuo da je Mujo otvorio butik u Parizu? - Stvarno? Ne verujem, pa kako to? - Pa zna se, heblom... |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rabotel mujo dolgi godini vo vojvodina kao seoski momak ... na odenje , gazdava go prasal sto saka za podarok , kao dobar radnik ... edna krmaca , mu veli mujo .. tamu kaj nas u selo nema .. da pravam nekoj biznis ... arno , se vraca mujo doma , vrvi vremeto , arno ama doslo vreme da e pari so nekoj prasec ... bara mujo vo nekoe srpsko selo i gedzovo mu vika donesi bestiju i nema problema ... imam ja junaka za te stvari ... e tovari mujo na kolica i pravac kaj srbinot ... zavrsile rabota , placa mujo i na odenje , gedzovo mu veli , gledaj mujo .. ako ujutro prvo pije vodu a ne pase travu , ne valja ... se vraca mujo , i nautro , nisto .. prvo voda ... mujo opet u kolica i natrag .. i taka nekolku pati .. sekoj den ... stanuva mujo edno utro , nervozen i i veli na fata da pogledne sto bestija radi ? .. jel' pase tavu il' pije vodu ... NISTA .. veli fata .... kako nista , prasuva mujo .. pa sta radi ... nista , sedi u kolica i ceka
Изменето од miroslav_g8 - 20.Мај.2008 во 21:04 |
|
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sjede Mujo i Fata u restoranu. Kaže Mujo: "Fato ako ti se je*e povuci me jadanput ispod stola za ku*ac, a ako ti se ne je*e, povuci me 20 do 30 puta, samo malo brže."
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |