|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Автор | |
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му раскажува на Хасо:
-Абе што ти е Германија.Одиш во хотел,јадеш колку сакаш,пиеш колку можеш,после одиш и спиеш,а сабајле кога ќе си одиш ништо не плаќаш и уште ти даваат 50 евра! -И ти сето тоа си го видел? -Не бе,Фата ми кажуваше! |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
saven
Нов член Регистриран: 04.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МУЈО И ХАСО СЕ ШЕТАЛЕ И ПАДНАЛЕ ВО ДУПКА И НЕ МОЖЕЛЕ ДА ИСПАДНАТ И МУЈО РЕКОЛ " АКО ДО ВЕЧЕР НЕ ИСПАДНЕМЕ ЈАС КЕ СИ ОДАМ"
МУЈО И ХАСО БИЛЕ ВО ЗАТВОР И ХАСО ЧКРТАЛ НА ЅИДОТ И МУЈО МУ РЕКОЛ ДА НЕ ЧКРТА ОТИ ЌЕ ГИ ИЗБРКААТ ОД ЗАТВОР ЗАЈКО СЕДЕЛ ПОД НЕКОЕ ДРВО И ДЕЛКАЛ СТАП И ПОМИНАЛА ЛИСИЦАТА И МУ РЕКЛА ЗАЈКО ШО ПРАВИШ ЗАЈКО ОДГОВОРИЛ ЕВЕ ДЕЛКАМ СТАП ЌЕ ГО ТЕПАМ ВОЛКОТ И ЛИСИЦАТА СИ ОТИШЛА ПОТОА МЕЧКАТА ПОМИНАЛА И МУ РЕКЛА ЗАЈКО ШО ПРАВИШ ЗАЈКО ОДГОВОРИЛ ЕВЕ ДЕЛКАМ СТАП ЌЕ ГО ТЕПАМ ВОЛКОТ И СИ ОТИШЛА И МЕЧКАТА И МЕЧКАТА КО СРЕТНАЛА ВОЛКОТ И МУ РЕКЛА ДЕКА ЗАЈКО ЌЕ ГО ТЕПА И ВОЛКОТ ОТИСОЛ КАЈ ЗАЈКО У МУ РЕКОЛ ЗАЈКО ШО ПРАВИШ ЗАЈКО ОДГОВОРИЛ ЕВЕ ДЕЛКАМ СТАП И ТРОПАМ ГЛУПОСТИ ШО Е БОСАНЕЦ,БОСАНЕЦ И БОСАНЕЦ ДРВОРЕД |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЏЕНТЛЕМЕН
шетаа Фата и Мујо и поминуваат покрај ресторан Фата-леле Мујо што убаво мириса Мујо-сакаш да поминеме уште еднаш? |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му вика Мујо на Хасо.
- Знеш дека моја Фата е педер! - Како педер бе Мујо, знеш што е педер, оној што сака машки! - Епа, исто и Фата! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu veli Mujo na Haso:
- Haso, najdov banku vo koja ne trebaat žiranti da bi ti odobrile kredit! Na toa Haso veli : - Ebatt toj kredit koga moraš sam da go vraćas. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo i Fata ... vodele ljubov ... i Fata go izvadila vibratorot ... go vklucila ... ama i letnal od rakata ... Mujo i vika: - Fato ... fakaj go vibratorot ... ke ne spoebe dvajcata !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постанал Мујо магационер.Дошло попис,кога фали 100 кила брашно.
-Каде е Мујо брашното? -Го изеле глувците-рекол Мујо. Прошло некое време,па повторно попис: -Каде е Мујо 200 кила пченка? -ја изедоа глувците-рекол пак Мујо. На следниот попис фалело 50 кила бибер: -Па немој Мујо да кажеш дека повторно глувците го изеле биберот. -Море јадат и плачат... |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо тргнале на пат, возеле цел ден и вечерта се уплатиле соба во некој мотел за да преспијат. Мујо легнал се вртел се вртел, не му се спиело и почнал да си го дрка. Дркал Мујо, ама никако да сврши. После еден саат, Хасо го прашува: - Мујо, дркаш ли? - Да. - Па земи го малце твојот, п**ка ти матер. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se natprevaruvale mujo i haso koj ima pojako kuce.mujo kupil pit bul,a
haso kupil vucjak.se borele i pit bulot pobedil.drugiot den haso se
vraka so sarplaninec.se borele,no povtorno pit bulot pobedil.posle
nekolku dena se vraka haso so pudla.odat pit bulot i pudlata pozadi
nekoja grmuska i se vraka pudlata nosejki ja glavata na pit bulot.mujo
se rasplakal i mu rekol na haso:abe znaes li jas kolku pari dadov za
pit bulot.a haso mu odgovara:a ti znaes li jas kolku plativ za
krokodilv da mu napravat plasticna operacija.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Мујо и Хасо и чекале автобус. До нив седел еден човек. Мујо го прашал човекот:
- Колку е саат? А тој му рекол: - Пет и пет. Тогаш Мујо му вика на Хасо: - Абе, Хасо знаеш дека има и поглупи од нас? - Зошто? - прашал Хасо Па овој ми рече дека часот е 5 и 5, а не кажа веднаш 10. |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал:
- Море остај бре жено, досадно беше, што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си земав. |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PITA PROFESORICA MUJU
-mUJO-KAZE- IZBROJI MI PET SUMSKI ZIVOTINJA MUJO SE MISLI I KAZE 1-MEDVED 2-ZEC 3-VUK I...... JOS DVA MEDVEDA |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vratila se Fata od ginekologa pa je Mujo pita:
• I, kako pica? • Dobro. • Kako sise? • Dobro. • Kako šupak? • E za tebe me nije pitao! |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |