|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По 20 години Мујо се враќа од странство. Оди кај другар му Хасо и го прашува:
- Хасо може само една вечер да преспијам кај тебе? - Другар си ми, може да преспиеш, но имам само еден кревет за мене и за жена ми. - Ајде ти се молам. - Добро тогаш сите тројца ќе спиеме на тој кревет, ти ќе бидеш во средината… Удредента се будат и Хасо го прашува Мујо: – Мујо се беше во ред ноќеска? - Се беше, само да ти кажам право жена ти цел ноќ ме држеше за к**. - Не бе, не беше тоа жена ми… јас бев… - Е зошто ти??? -Сигурно си е сигурно… |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол Мујо од работа и го сретнува Хасо и му вика:
- Еј да видиш што видов денеска едни две близначки многу беа убави, изгледа сестри беа! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се решил Мујо да се пресели во Америка, затоа што во Босна немал работа и немал од што да живее. Пополнил и собрал документи, отишол на интервју во амбасада и му одобриле виза.
На аеродром застанал во ред и кога стигнал до полицаецот, овој го прашал: - Name? - Мујо - Sex? - Yes, four times a week. - No, no … Male or female? - Male, female … sometimes sheep… |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Мујо и Хасо од жешкото време им се гледало дека на асвалтот има вода па решиле да рипаат. Мујо рипа од 3 спрат и доле се залепува на земја и му вели на Хасо:
- Хасо, рипај од 6 спрат тука е многу плитко. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат Мујо и Хасо во кафана и разговараат за жени. Хасо зборува цело време за плавуши со долги нозе и најголем број на градник, а Мујо само клима… Хасо едно време му вика: - Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори! - Абе Хасо, не сум ја така прибирлив како тебе… - Е, добро, каква жена ти би сакал да имаш? – прашува Хасо Мујо се насмевнал и му рекол: - Паранормална! Хасо збунето го погледнал па му вели: - Е каква е таа паранормална? Мујо одговара како од пушка: - Да има пари и да е нормална! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол Мујо на граница, па цариникот го прашува:
-Алкохол ? -НЕ ! -Цигари ? -НЕ ! ...-Кафе ? -Е, кафе може |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Копаат Мујо и Хасо дупка покрај банка. Поминувал Суљо и од банкоматот зема пари. Но му паднала една книжна пара. Мујо ја здогледал парата и му рекол на Хасо дека на Суљо му паднале 50 евра. Отишол Хасо ја земал парата ја погледнал зачудено и ја искинал. Мујо зачудено го прашал:- Зошто болан Хасо искина 50 евра?А Хасо н...а тоа одговара:- Кај си видел 50 евра со три нули? - Сигурно се фалcификат. одговара Мујо.
|
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хихихихихи.....добар овој......уште се смеам......хахахахахахахахаха |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо со автомобилот удриле во дрво. Мујо излетал низ шофершајбната. Пружајќи му прва помош на местото на несреќата, докторот го прекорува: - „Да беше врзан, немаше да излеташ! Види го Хасо како убаво седи, како да е жив!“ |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо разговараат, и Мујо го прашува Хасо:
- Абе ти што работеше, што зимаш толкава плата !? - Абе бришам прашина од атомска бомба… - Леле, и што ако пукне ?? - Па што ми е гајле, не е моја. |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат Мујо: Го одвеле Мујо кај мајмунката, и Мујо ја гледа мајмунката, ја гледа... и вели: |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо: Ме поеба Интер за 100 евра!
Фата: И мене Милан за 50 евра!
Мујо: Е како не.... дај да видам тикетот...
Фата: Тикет? Не ми остави тикет...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го прашува Хасо:
- Што е подобро, да си глупав или да си келав? - Да си глупав! - E зошто глупав? - Па затоа што не се гледа! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил Мујо на службен пат во Јапонија . Таму собрал некоја Јапонка и цела вечер бил со неа во хотелска соба. Среде работа, таа возбудено викала: -ХАШИМОТА! ХАШИМОТА! Бидејки Мујо не разбирал ниеден збор јапонски нормално заклучил дека е тоа некој извик на одушевеност. Другото утро оди тој на голф со некои јапонски бизнисмени. Јапонецот, кој играл прв, со одушевување на присутните го пикнал топчето од првпат. Сите аплаудираат, а Мујо, да испадне паметен, извикува… ХАШИМОТА!!! Јапонецот, со неверување му се врти го гледа и го прашува… - Како мислиш тоа, ПОГРЕШНА ДУПКА ????
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |