|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале Мујо и Хасо и Мујо му вика на Хасо: - Што ти се допаѓа во животот? - Ми се допаѓа да ги гледам женските право на... знаеш каде, а тебе? - Истото што и тебе, само не женските туку тебе...
|
|
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ide Haso putem i na jednoj raskrsnici srete Muju. -Zdravo Mujo, sta ima, rece Haso. -Nista, eto postao sam prorok. -Kako prorok Mujo, nista ti neverujem. -Dobro Haso, videces sad: za dva minuta ce se na ovoj raskrsnici dogoditi sudar, rece Mujo. I stvarno, posle dva minuta sudarise se dva automobila. -Auuu Mujo, pa moras i mene nauciti da budem prorok. -Ne mogu te uciti Haso, tesko je to. -Moras Mujo, ako si mi drug. -Ne mogu Haso, dugo ce trajati. -Neka traje kolko treba, samo me nauci. -Dobro Haso, ali da znas da ce te boleti. -Nema veze, rece Haso. -Podji zamnom, rece Mujo. Povede Mujo Hasu u obliznji sumarak, stade pored jednog drveta i rece: -Pridji Haso ovom drvetu. Haso pridje. -Skini pantalone i gace. Haso skide. -Sad se natrti i uhvati rukama stablo. Haso izvrsi. Mujo poce otkopcavati svoje pantalone, na sto ce Haso: -Bogami Mujo, pa ti ces mene jebati! -Eto vidis Haso, vec si postao prorok. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, па седнале, се расположиле, пивнале по некоја чашка и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал тој како да и каже дска му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
"Фато, јас би сакал да те е**м. Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за к**от едиаш, а ако не си за тоа повлечи ме едно три - четириесет пати и тоа малку побрзо." |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Мујо на доктор... - Докторе имам проблем... Се заљубив... - Што е проблемот овде, тоа се прекрасни вести - Но докторе не е баш така лесно... Се заљубив во животно - Животно? Кое животно? - Во коњ докторе... На ова докторот збунето вели: - Чекај малку Мујо, се заљуби во коњ или кобила? - Па кобила докторе, не сум јас педер! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!? -Што!!?? -Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!! -И!? -Му објаснив на возачов и тој ми рече: -Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам... -И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече: -Госпоѓо ако ви го нема паричникот, бирајте: -Или ке ми го попушите или ке ми испеете некоја песна!!! Мујо веднаш рекол: -И која песна му испеа!? -Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Мујо секогаш кога влегува во тенк си носи две главици зелка?
- Да ги нахрани гасениците! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излегува Мујо од кафана мртов пијан и сретнува некој човек, па го прашува.
-Брату, колку врги имам на глава? -Имаш две. -Уф добро е, уште три бандери до дома. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постанал Мујо магационер.Дошло попис,кога фали 100 кила брашно.
-Каде е Мујо брашното? -Го изеле глувците-рекол Мујо. Прошло некое време,па повторно попис: -Каде е Мујо 200 кила пченка? -ја изедоа глувците-рекол пак Мујо. На следниот попис фалело 50 кила бибер: -Па немој Мујо да кажеш дека повторно глувците го изеле биберот. -Море јадат и плачат |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва брачна ноќ. Мујо со Фата во спалната. Мујо на едниот, а Фата на другиот кревет. Гледа Фата колку е саатот и вели: Мујо, мене ми е ладно, може ли да дојдам кај тебе да си го згреам грбот? Можеш! И го врти тој на Фата грбот за да се згрее. По некое време, Фата: Мујо ладно ми е на градите. А Мујо онака лежејќи и свртен кон неа со грбот и ги протрил градите за да ги згрее малку и пак продолжил да спие. И здодеало на кутрата Фата, гледа нема каде, па му вели: Ама Мујо, да ти ибам будалиот, знаеш ли ти дека јас имам една дупка меѓу нозете. А Мујо: Аааа, оттаму тебе ти дува!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат Мујо и Хасо по улица. Од зад една зграда истрчал криминалец со пиштол во раката и ги побарал сите пари што ги имаат. Двајцата брзо ги извадиле паричниците и почнале да ги празнат. Во тој метеж, Хасо се свртел кон Мујо и му подал 100 евра велејќи:
-А бе Мујо, еве ти ги оние 100 евра што ти ги должам !!! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odele mujo i Haso na lov i Mujo mu veli na Haso:,,Haso zns li pett divlje zivotinje da mi nabrois ?" i Haso veli:,,epa diva svinja,lisica i tri medveda."
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи Мујо тажен пред шанкот во некоја кафана и пред него има чаша пиво. Иди Хасо кај него за да го расположи, а Мујо ништо.
Хасо му го испил пивото. На тоа Мујо со тажен глас вели: -Денес ми е стварно најлошиот ден во животот! Ништо не ми оди од рака! Прво пробувам со пиштол-нема к*ршуми. Пробав да се обесам-се скина јазето. Со последните пари купив пиво и ставив отров во него за да се отрујам а ти се најде тука за да ми го земиш. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо уловил мечка. -Како ја улови?-го прашува Хасо. -Лесно,пукав стотина пати... -Колку пати ја погоди?-прашува Хасо -Ниту еднаш...умре од смеење... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо кај Хасо Дома и му вика:Хасооооооооо, дома си?Хасо одговара:Не! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |