|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | |
Dra{C}ulA
Нов член Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Мај.2005 во 21:38 |
evo eden od mene:mujo si lezi vo krevet i gleda televizija, po nekoe vreme doajga fata i mu veli: ej mujo jer hoces da ti sprzam jaja za veceru i mujo i se vrti i luto i vrajka a ja tebi da otkinem sise a mrs p**kati materina |
|
take me away
|
|
Dra{C}ulA
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da ne puknes me nasmea ama dodar e i ovaj so bese na idividi vic na denot si bile dzemo i mujo i ulovile zlatna ripka. pa taa im rekla pusteteme i ke vi ispolnam po edna zelba i na dvajcata i dzemo rekol ako e taka togas na zemjava da ima samo zeni i mujo tekol epa ako e taka togas dzemo da stane peder |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mujo i haso.....
Mujo: vidi Haso letnja ponuda...ostrov pun zena a tako jeftino.. Haso: pa da pitaj zashto/ Mujo: alo turisticka agencija zashto je tako jeftino? ....aha aha aha Haso: i mujo shta kazu.... Mujo: kazu da pola ostrov ima sidu a druga pola ima tuberkulozu......bljak...pa kako cemo da ih poznamo ko je ko? Haso: pa znam mujo ...javi se rezervishi mi cemo da jebemo samo one koje kashlju |
|
s_L_a_D_o_K
Група Регистриран: 29.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku se samo bistri...Hehehehe abe mozok |
|
Mada Faka :)))
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sedele vo dnevna i haso mu se jada na mujo
Haso: kako cu sad do Amsterdama...pa ja ne mogu u avionu..strah me e...ajte mujo javi se i pitaj... Mujo: alo...aerodrom...kazite mi kolko trae let od sarajeva do amsterdama?...aha aha aha Haso: i mujo shta kaze? Mujo: kaze samo trenutak... Haso: pa aj se javi jebote rezervishi mi :)))))) |
|
s_L_a_D_o_K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOOOOOOOOOOOOL znaci koe bukvalno razmisluvanje go imaat tipcive Hehehehe cool e i ovoj vic |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he blagodaram
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mujo i haso.....
Mujo: moram da ti priznam haso ja sam gay... haso: gay....hm...reci mi jer imash apartmane pored mora? Mujo: ne..... haso:a jer vozish formule u monte karlu? Mujo: ne... haso: a jer imash odela od pjer kardena koi koshtaju 2000 eura? Mujo:ne.... haso: epa mujo ti nisi gay...ti si jedna obicna pedercina..... |
|
s_L_a_D_o_K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehehehe niso...poveli i drugpat ili kratko kazano: U R WELCOME ANYTIME (uuuu kazi ama sratko a?) |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shetala se Fata po Sarajeva i na svakom coshku slusha...situacija vakva...situacija takva...i krena Fata kuci i pita Muja...Jeli MUjo...shta je to situacija?
epa fato to ti je kad dodzesh ranije kuci i zateknesh mene sa komshinicom u krevet....aaaa kaze Fata...znaci to je situacija ako sam dobro razumela kad ti dodzesh kuci ranije i zateknesh mene sa shvalera u krevet...Mujo na toa ce...de Fato nemoj da mi meshash..batinu sa situacijom.... |
|
s_L_a_D_o_K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehehehe vazno se snasla Fata |
|
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fata mu rekla na mujo ; mujo od sega kolku pati ke me eb...tolku pati ke jades .,a mujo na toa i odgovoril; nemoj bre fato zarem sakas da umram od glad.
|
|
sm
|
|
anaconda
Нов член Регистриран: 15.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mujo se udvara na zenska, oces samnom ili s Hasom trece nema
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Mujo Hasu:
-Jeli Haso , znas li koje su najvece bolesti 20 veka? -Nemam pojma! -Pa SIDA i Pticja gripa! -Ma boli me k*rac, nit jebem, nit letim! |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |