|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne !! ne dozvoliv da imam najdobra drugarka....
toa go imam kaj maski pol...tie se pravi drugari... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...ako se setam imase po nekoj sto mislev deka mi e drugar i koga ono u eden moment mi se zali zenskata deka ovoj i se pusta...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, моите стварни другарки никогаш не ми мазнале дечко ниту јас на нив а тие што го направиле тоа биле некои т.н другарки некои пролазни познанички. Отсекогаш сум избегавала да се дружам со к*рвичиња и такви кои паметот им е само во некое машко, таквите без пардон ќе му се убута и на твојот дечко/маж ако натчека прилика.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite drugarki mi se stvarno drugarki i tek sega svativ kolku bile vo pravo
mnogu si gi sakaaam a dali nekoja od niv me zafrknala? |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,ne me zafrknala ni edna drugarka,mada nivniot broj beshe i e mal,znachi drugarki vo prava smisla na zborot
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |