IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Потоа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Потоа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 09:03
Ne sum se pokajala, i nikogas nema da se pokajam, biram so kogo ke legnam, ako ima golema strast i privlecnost mora da bide dobar sexot, a stom ima dobar sex nema zasto da se kaam, sme si napraile i dvajcata keif i merak......

Изменето од brigitte - 09.Февруари.2008 во 09:04
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 01:08
...ne, ama bash nikogash-naprotiv sekogash bilo extra...zatoa sto mnogu vnimatelno biram so kogo se "ophodzavam"...vaga be...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 04:22
После е...е нема каењенамигнување иако баксузно сум налетал на невини и после опсесивни цури што мислат дека се заљубиле а после 1 недела компензираат тага со ...не%20зборувамсмеење сексот е ствар за која најмалку треба да се каетенека%20ти%20е%20срам...ај да сте ги фрлиле последните пари на хартии од вредност, ок, ама сексзбунетост 
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 08:29
Mene me imaat nekoi nedomakinki izlazano na toj nacin sto me pokanile na kafe i ja mislam svarno samo kafe ke pieme, a koga ono...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 09:44
Originally posted by hektor hektor напиша:

се имам покајано понекогаш збунетост

Me tooголемо%20гушкање
Sum pravela greski
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 10:19
Za da imam sex so nekoj
treba da imam i dobra pricina
zosto go imam.(ljubov,potreba,strast i dr.)
taka da posle nemam nikakvi somnezi
nitu se kaam poradi toa.
Ziveam kako jas sakam a ne kako sakaat
drugite okolu mene.Toa e samo moj zivot
i ako ima posledici sama gi snesuvam

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2009 во 14:13
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dali posle seks ste se pokajale i dali sega umot go upotrebuvate pri seks ?

off topik sum
se kajam sho ne sum imala seks
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2010 во 17:24
Секој човек реагира различно по сексуалниот однос. Некој е среќен , задоволен, смирен додека друг е нервозен, збунет, чуден. Сепак, постојат определени реакции кои што не може да се контролираат, а може да предизвикаат изненадување.

Плачење

Може*и немаме чувство дека треба да плачеме, но солзите едноставно течат и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Според терапевтите специјализирани за љубовни врски, ваквата појава начесто се должи на тоа што оргазмот е вентил за тензијата, па кога ќе се доживее, емоциите излегуваат на површина.

Крвавење

Крвавењето за време на секс освен ако не е за време на менструација или пак за време на прв сексуален однос, не претставува нормална појава. Поради тоа треба да посетите гинеколог, особено ако тоа се случува повеќе пати.

Потреба за самотија

Додека некои луѓе после сексот уживаат да се милуваат, други имаат потреба да бидат сами. Тоа не мора да значи дека станува збор за некаков проблем. Ако секогаш се чувствувате така после секс, најверојатно тоа е вашата природна реакција на сексот. Но, ако тоа се случува од пред некое време, тогаш размислете што би можело да го поттикнува ваквото однесување

Силна главоболка

Во случај по сексуалниот однос да чувствувате главоболка, не сте единствени. Лекарите предупредуваат дека тоа е мошне раширена појава. А што ја предизвикува? Жално, но вистинито-оргазмот. Иако е медицински докажано дека оргазмот може да предизвика главоболка консултирајте се со лекар за да ги елиминирате другите можни причини.

Привремена амнезија

Овој вид на амнезија е мошне река појава, но сепак постојат луѓе во светот кои се подложни на неа. Научното објаснување е дека оргазмот може за миг да го прекине дотокот на крв во мозокот. Доколку ви се случи вакво нешто, веднаш посетете лекар.

Алергија на сперма

Жена која има алергија на сперма после сексот чувствува чешање, пецкање, а во некои случаи може да има и проблем со дишењето. Понекогаш алергијата може да предизвика смрт. Оваа состојба лесно може да се избегне, ако се користи кондом. Сепак, ако ненадејно започнете да имате вакви симптоми, тогаш најверојатно причината е во нешто ново што сте започнале да го користите.

Глад

Повеќето мажи веднаш после сексот се упатуваат кон фрижидерот, но во денешно време и жените започнуваат да ја негуваат таа навика. Сето тоа е нормално, бидејќи сексот е физичка активност која може мошне да не замори.

Сува уста

Многу жени по сексот имаат сува уста. Причината е во возбуденоста која ја чувствуваат кога забрзано дишат со отворена уста. Решението е едноставно - држете чаша вода веднаш до креветот.

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2010 во 21:17
Potoa ... ostanuva samo vkusot vo ustata ... a kakov ke bide?
Zavisi od izborot koj samite si go napravile ...
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
alankan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2010
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alankan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2010 во 22:57
potoa...pa se znae gacite u race i doma svirkajci
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2010 во 23:48
Potoa ..????? E toa e najglavniot moment .....Prijateli ili ....?????
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 10:10
потоа чекаш да заспие...
и штикла низ врата...
пред да се врати мажот и...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.