Испечати | Затвори го прозорот

Потоа

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=7487
Датум на принтање: 27.Ноември.2024 во 01:09
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Потоа
Постирано од: zbunet
Наслов: Потоа
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 22:53
Dali posle seks ste se pokajale i dali sega umot go upotrebuvate pri seks ?

-------------
http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/

Коментари:
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 12.Мај.2007 во 02:11
Не сум се покајала никогаш , баш дека размислувам со памет откако нормано прво ќе завладее страста но сепак пазам со кој ќе легнамWink

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: black-eyes
Датум на внесување: 12.Мај.2007 во 02:12
EME KEIF BE-ME...TongueTongueTongueTongueSO TI E GAJLE..........Tongue

-------------

Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 12.Мај.2007 во 02:12
 LOL мора иначе без гајле лелелееLOLLOL LOL LOL LOL LOLLOL

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: brza
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 00:54
taka ti e toa so zenskite,...posle prviot pat im doaga umot,....barem na poveketo,..LOL

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 12:09
ne sum se pokajala zs sum legnala od zadovolstvo so nego se pojavila hemija nesto sto ne privlekuvalo

Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 12:52
Porano mazite se dokazuvale preku borbi i : Aaaaaaa, maftale so macovi, streli itn. Ama sega, kako sega i za pcuenje moze da te tuzat, mazite kao ja se dogazuvaat preku legnati zeni, a nema veze dali mi se sviga, vazno da lici na covek, kako i preku falenje se dokazuva maskosta koga se opisuvaat detali : E, kako sum ja trtel cela nok, a be ja rasturiv, edvaj doma si otide i sea mi dosaga, ama koj ja vrti. Normalno, bitno e i da se bide viden u zensko drustvo za da ima potkrepa i nekoja lazna avantura plus dodadena i takaaa . . .

Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 16:11

-------------
http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL

Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 16:14
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Porano mazite se dokazuvale preku borbi i : Aaaaaaa, maftale so macovi, streli itn. Ama sega, kako sega i za pcuenje moze da te tuzat, mazite kao ja se dogazuvaat preku legnati zeni, a nema veze dali mi se sviga, vazno da lici na covek, kako i preku falenje se dokazuva maskosta koga se opisuvaat detali : E, kako sum ja trtel cela nok, a be ja rasturiv, edvaj doma si otide i sea mi dosaga, ama koj ja vrti. Normalno, bitno e i da se bide viden u zensko drustvo za da ima potkrepa i nekoja lazna avantura plus dodadena i takaaa . . .
zbunet LEGENDA SI!ima nesto sto te pravi SVOJ!Embarrassed

Постирано од: pecko
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 17:17
znaes,vo pravo si misice eve jas sum masko i bas taka e kako so zboris......10 poeni imas od mene...

-------------
leeeeeeeeeeee

Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 16:31
Za da ne se pokajam, a da se napraam vazen se k*razam so zeni koi znaat da se zastitat. Na primer da ima bodigard, blindirana kola, pancir, smajzer i slem

Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 18:22

ma kakvo kaenje, sega goram od zelba za sex, ama nikoj ne mi  e po keif za da me zadovoli ConfusedConfusedConfused

-------------

Постирано од: LAV
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 18:27

ma kakvo kaenje, sega goram od zelba za sex, ama nikoj ne mi  e po keif za da me zadovoli ConfusedConfusedConfused
 Ajde ne se sekiraj, mozebi ke ja sretnis mlicnosta sto ja sakas i ke ti se ostvari zelbataWink

Постирано од: LAV
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 18:37
Jas koga pristignav vo FRANCE mi se ukaza sanasa za sex uste prvata nedela, arno ama curata  bese ok doddeka da si legne na brasnotoLOL. Od ka si nlegna na brasnoto,5 min se bese dobro, ama posle minuvanjeto na ti e pet minuti se edno mi bese dali se sexam so nea ili  ne, dzbae pot tecese od meneConfused, curata si bese zadovolna a mene mi pomogna tushot da zaboravam na seConfused

Постирано од: Ghost
Датум на внесување: 15.Мај.2007 во 19:30
да заборавиш??? Зошто да заборавиш не мие  јасно?? Па си имал секс со неа, авантура плус... Сигурно не очекуваш сите секс авантури да ти бидат убави нели??? Мислам карактери и стилови, и отвореност и све тоа WinkWinkWink Ич не се труди да заборавиш, туку кажи си ауфф, преживеав LOL

-------------
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          

Постирано од: bond007
Датум на внесување: 16.Мај.2007 во 22:19
Originally posted by LAV* LAV* напиша:

Jas koga pristignav vo FRANCE mi se ukaza sanasa za sex uste prvata nedela, arno ama curata  bese ok doddeka da si legne na brasnotoLOL. Od ka si nlegna na brasnoto,5 min se bese dobro, ama posle minuvanjeto na ti e pet minuti se edno mi bese dali se sexam so nea ili  ne, dzbae pot tecese od meneConfused, curata si bese zadovolna a mene mi pomogna tushot da zaboravam na seConfused

Abe ovaa TE ISKORISTILA???!!!

...sto sve nema po svetov...

-------------
EYES WIDE SHUT

Постирано од: B2
Датум на внесување: 28.Мај.2007 во 00:34
PA DA TI KAZAM PECKO NE TREBA DA I SE PUSTAS NA SELJACKI NACIN I DA NE SE MESAS DODEKA REPLICIRA NA DRUGSmileSmileSmileSmileSmile

Постирано од: bibce
Датум на внесување: 05.Февруари.2008 во 15:50
...............do sega ne sum legnala so neznam kolku mazi............ama  so site tie sto sum bila......dobro sum gi odbrala da bidat,,sredeni,,,pedantni,,,vnimatelni,,,nezni,,,cisti,,,i voopsto ne se kaam sve e toa iskustvo poveke........................голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 05.Февруари.2008 во 21:16
Mene me iskoristile nekolku nedomakinki i sea mi e krivo

Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 14:30
Originally posted by bibce bibce напиша:

...............do sega ne sum legnala so neznam kolku mazi............ama  so site tie sto sum bila......dobro sum gi odbrala da bidat,,sredeni,,,pedantni,,,vnimatelni,,,nezni,,,cisti,,,i voopsto ne se kaam sve e toa iskustvo poveke........................голема%20насмевка

аплаузаплаузаплаузаплаузголемо%20гушкање

-------------
I love life!!!

Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 14:41
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

аплаузаплаузаплаузаплаузголемо%20гушкање
Se pridruzhuvam na aplauzot!

A znaete kako vikaat Kumanovci:"posle ebanje, nama kajanje"!смеење

-------------
always look on the bright side of the life!

Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 14:55
ubavo....znaci vie pred toa vise znaete se ona, ova.....a nie potoa ke vi kazame kakva bese.....

-------------
http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL

Постирано од: Anthony
Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 17:23
?

-------------
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!

Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 17:26
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Nikogash. Duri i koga sum prekinal nasred seks, sum stanal, sum se oblekol i bez zbor sum ja napushtil - ne sum se pokajal.

leleeeeeeeeee antony.............pa kako si mozel???takvo nesto da napravis?????na sred sex da ja ostavis taka napalena????c c c c c c c c c c sram te bilo................pa podobro ic ne pocnuvaj nego da ja ostavis zenata/devojkata ne do eb*na..................c c c c c c c c

-------------

Постирано од: Anthony
Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 18:09
?

-------------
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!

Датум на внесување: 06.Февруари.2008 во 19:13
Originally posted by Anthony[/QUOTE Anthony[/QUOTE напиша:

Pobara neshto da i pravam shto za mene e nesvatlivo. Vednash izgubiv sekakva zelba

Pobara neshto da i pravam shto za mene e nesvatlivo. Vednash izgubiv sekakva zelba [/QUOTE]
.............aman be????e sto e tolku strasno sto ti pobarala?????i kako be izgubi zelba...................c c c c c c c c c c c c c c c тага

-------------

Датум на внесување: 07.Февруари.2008 во 00:12
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Nikogash. Duri i koga sum prekinal nasred seks, sum stanal, sum se oblekol i bez zbor sum ja napushtil - ne sum se pokajal.

Da sum bil na tvoe mesto i kofa so ladna voda bi i isturil na glava...bezobrazna edna...

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 07.Февруари.2008 во 14:28
се имам покајано понекогаш збунетост

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Постирано од: brigitte
Датум на внесување: 09.Февруари.2008 во 09:03
Ne sum se pokajala, i nikogas nema da se pokajam, biram so kogo ke legnam, ako ima golema strast i privlecnost mora da bide dobar sexot, a stom ima dobar sex nema zasto da se kaam, sme si napraile i dvajcata keif i merak......

Постирано од: ...Well...
Датум на внесување: 10.Февруари.2008 во 01:08
...ne, ama bash nikogash-naprotiv sekogash bilo extra...zatoa sto mnogu vnimatelno biram so kogo se "ophodzavam"...vaga be...трепкањетрепкањетрепкање

-------------
...I feel like there is no need for conversation...

Постирано од: Drlja
Датум на внесување: 10.Февруари.2008 во 04:22
После е...е нема каењенамигнување иако баксузно сум налетал на невини и после опсесивни цури што мислат дека се заљубиле а после 1 недела компензираат тага со ...не%20зборувамсмеење сексот е ствар за која најмалку треба да се каетенека%20ти%20е%20срам...ај да сте ги фрлиле последните пари на хартии од вредност, ок, ама сексзбунетост 

-------------

Датум на внесување: 10.Февруари.2008 во 08:29
Mene me imaat nekoi nedomakinki izlazano na toj nacin sto me pokanile na kafe i ja mislam svarno samo kafe ke pieme, a koga ono...

Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 11.Февруари.2008 во 09:44
Originally posted by hektor hektor напиша:

се имам покајано понекогаш збунетост

Me tooголемо%20гушкање
Sum pravela greski

-------------
I love life!!!

Постирано од: inessX
Датум на внесување: 14.Февруари.2008 во 10:19
Za da imam sex so nekoj
treba da imam i dobra pricina
zosto go imam.(ljubov,potreba,strast i dr.)
taka da posle nemam nikakvi somnezi
nitu se kaam poradi toa.
Ziveam kako jas sakam a ne kako sakaat
drugite okolu mene.Toa e samo moj zivot
i ako ima posledici sama gi snesuvam

Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 27.Октомври.2009 во 14:13

off topik sum
se kajam sho ne sum imala seks

-------------

Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2010 во 17:24
Секој човек реагира различно по сексуалниот однос. Некој е среќен , задоволен, смирен додека друг е нервозен, збунет, чуден. Сепак, постојат определени реакции кои што не може да се контролираат, а може да предизвикаат изненадување.

Плачење

Може*и немаме чувство дека треба да плачеме, но солзите едноставно течат и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Според терапевтите специјализирани за љубовни врски, ваквата појава начесто се должи на тоа што оргазмот е вентил за тензијата, па кога ќе се доживее, емоциите излегуваат на површина.

Крвавење

Крвавењето за време на секс освен ако не е за време на менструација или пак за време на прв сексуален однос, не претставува нормална појава. Поради тоа треба да посетите гинеколог, особено ако тоа се случува повеќе пати.

Потреба за самотија

Додека некои луѓе после сексот уживаат да се милуваат, други имаат потреба да бидат сами. Тоа не мора да значи дека станува збор за некаков проблем. Ако секогаш се чувствувате така после секс, најверојатно тоа е вашата природна реакција на сексот. Но, ако тоа се случува од пред некое време, тогаш размислете што би можело да го поттикнува ваквото однесување

Силна главоболка

Во случај по сексуалниот однос да чувствувате главоболка, не сте единствени. Лекарите предупредуваат дека тоа е мошне раширена појава. А што ја предизвикува? Жално, но вистинито-оргазмот. Иако е медицински докажано дека оргазмот може да предизвика главоболка консултирајте се со лекар за да ги елиминирате другите можни причини.

Привремена амнезија

Овој вид на амнезија е мошне река појава, но сепак постојат луѓе во светот кои се подложни на неа. Научното објаснување е дека оргазмот може за миг да го прекине дотокот на крв во мозокот. Доколку ви се случи вакво нешто, веднаш посетете лекар.

Алергија на сперма

Жена која има алергија на сперма после сексот чувствува чешање, пецкање, а во некои случаи може да има и проблем со дишењето. Понекогаш алергијата може да предизвика смрт. Оваа состојба лесно може да се избегне, ако се користи кондом. Сепак, ако ненадејно започнете да имате вакви симптоми, тогаш најверојатно причината е во нешто ново што сте започнале да го користите.

Глад

Повеќето мажи веднаш после сексот се упатуваат кон фрижидерот, но во денешно време и жените започнуваат да ја негуваат таа навика. Сето тоа е нормално, бидејќи сексот е физичка активност која може мошне да не замори.

Сува уста

Многу жени по сексот имаат сува уста. Причината е во возбуденоста која ја чувствуваат кога забрзано дишат со отворена уста. Решението е едноставно - држете чаша вода веднаш до креветот.

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

-------------

Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 20.Март.2010 во 21:17
Potoa ... ostanuva samo vkusot vo ustata ... a kakov ke bide?
Zavisi od izborot koj samite si go napravile ...

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Постирано од: alankan
Датум на внесување: 20.Март.2010 во 22:57
potoa...pa se znae gacite u race i doma svirkajci

Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 20.Март.2010 во 23:48
Potoa ..????? E toa e najglavniot moment .....Prijateli ili ....?????

-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....

Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 02.Април.2010 во 10:10
потоа чекаш да заспие...
и штикла низ врата...
пред да се врати мажот и...

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk