|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Колку пати во животот жената поцрвенува (од срам) ?
-Пет пати. прв пат: кога и е првпат. втор пат: кога прв пат ќе го изневери мажот. трет пат: кога прв пат ќе и платат. четврти пат: кога прв пат таа ќе плати. петти пат: кога ќе плати, а ќе и ги вратат парите. Изменето од pajser - 18.Јули.2014 во 11:53 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На родителска средба:
- Господине, вашиот син повторно пцуеше на сред час. - Не се секирајте госпоѓо, кога ќе си дојдам дома ќе му го е**м мамичето! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца пријатели. – Вчера си купив гумена секс кукла. – И, ти се допадна ли? – прашува другиот – Не. Само што ја каснав за цицка, таа прдна и одлета
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,zhenami se budi utrovo pogledna vo ogledalo i reche
izgleda sum legnala so mokra kosa,,,ogromna e izgleda si legnala i so mokar zadnik,,,, |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,po shto se slichni sojata i vibratorot,,
,,,i dvete se zamena za meso,,, |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај у петок ги најде ова мрсниве
Или за душа |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,si razgovaraat ete teka dve plavushi,,
,,,ednava na drugata i veli,, ,,lele sho grizha na sivest imam ,,go izneveriv mazhot na kozhnata fotelja , sho da praam,,, sovetuvaj da ja prodavam li,,, ,,a drugava onaka nonshal,,, ,,,,aj pa sega i ti,,ako pravev jas taka ke mi ostanat samo lusterite,,, ,,,iPS,,,e da de jebiga ne e do tolku mrsen,, ,, Изменето од pajser - 12.Ноември.2015 во 06:10 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |