|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 238239240 |
Автор | |
daborrelli
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2017 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ви се заблагодарам за вашите информацииmxq pro usb-c hdmi hub
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како доживеавте 120 години?
– Не се расправав со никого. – Но тоа е невозможно! – Апсолутно сте во право. |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж крајно изреволтиран од жената и пишува порака на баба му :Поштована госпоѓо ве известувам дека вашиот производ (ќерка ви) не ја бива. Не пере, не чисти, не дава значи не ја бива. А баба му дала одма реплика :Поштовани зете производот сам го бираше, гаранција истече, можна е грешка у механизмот. Но треба да пробате с вашиот клуч неколку дена.. Доколку не можеш повикај си мајстор. ПС. БАБА ТИ.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,si bil eden vic,se vikal vic,,,,i toa e vic,,,
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа Мара дома целата искубана, испарталавена и Перо ја прашува: – Маро шо си ти ма ваква? – Ќути Перо, си одиме со Маја и Стојна по улицата и баш таму позади банката у темното ни испаднаа едни апаши и не силуваа и мене и Маја. – А Стојна? – Де бе не ја ли знаеш ти Стојна каква е, кад рече НЕ, НЕ и НЕ! |
|
Katina2019
Група Регистриран: 21.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко и вика на девојката:
-Ајде маче, кажи каков секс сакаш, орален, анален, вагинален? Девојката го гледа како се соблекува и кога му го здогледала алатот,разочарано му вели: -Па како што гледам, само венозен изгледа |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,dve prijateli na kafemuabet,,,
,,,e kolku kila si sega,,, ,,,50 eese i kusur,,, ,,,e kolku e toa kusur de,,, ,,,epaaaa edno__ 35 kilca,,, |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рано сабајле 6:50h, Мара се буде, благо се протега, и му вика на Блажо: – Леле срце, сон шо сонуе, за годишнин’та од бракот си ми подарил, бунда и дијамантски прстен, шо може тоа да значе а… И му маа еден секси поглед… Блажо уш сонлив, а бакнуе нежно на вратот, и и шепнуе: – Почекај до вечер, че дознајш… Мара си дошла по рано од работа, се избањала. прае вечера, пале свеќи, романтична музика пуштена, го чека Блажо… И конечно Блажо влева дома, и и дава преубаво спакуван подарок… Мара го отвара, и шо че виде, унатре: Книгата “СОНОВНИК”… |
|
Внеси реплика | страница <1 238239240 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |