|
Униформи |
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prikazna za mojata uniforma
...I jas i moite drugarcinja nosime uniformi...Mojata uniforma e na prugi...So petocifren broj na dzebot...J. ga...Takvi ni davaat sto mozam ja...I koga naprimer ce izbegam preku zica, odma me poznavaat po uniformata...I me vracaat nazad......Zatoa ne ja sakam mojata uniforma...
Naravoucenie...Deca ako sakate da begate od casovi , batalete uniformi...Ce ve fatat... Изменето од gonzo - 05.Ноември.2010 во 15:50 |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред две години кај нас кога требаше да се внесат униформи се бунев,затоа што се знаеше дека е перење на пари ,со фирмата и претседателот на училишниот одбор(кој бил заљубен наводно во униформи,а целта му била да лапне некоја паричка),ете помина време,никој на децата не им ги бара униформите и се си е по старо,кај нас секогаш е батал и мафија ,ништо друго. Одредена униформа дизајнерски смислена значи и дигнитет,порано во комунизмот сите носеа една боја,радничка класа(плава, и јас морав да носам),сега сето е русвај,реалност ,но горка.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |