|
Воздухот во Скопје |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пушам по кутија дневно чисто колку да го зафркнам загадувањето пред тоа да ме зафркне мене
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa od taaplanina,kaj go oseti mojov,skopskiov,kakov-takov,moj...i zatoa ti kazuvam i tebe i na tvoite advokati Vangelica i outlook...NE GO DISETE AKO NEMATE POTREBA
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sveto, ne ni odgovori na mene i na mojot "klient" Suada dali kje go prochistish vozduhot bidejki e tvoj..ili advokatski da postapime hahaha
Изменето од evangeline - 19.Февруари.2016 во 20:41 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,momentalno ,,,karposh 248/100,,,petpati nad dozvolenoto,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke si kupam doma fikus cveke,citam go cistelo vozduhot.Palma imam i ke bide ok.
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КOJ и ЗАШТО везден и со децении наназад волку ги труе граѓаните и селаните во Скопје , та до ден денешен да не можат да го „откријат„ а?
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vozduhot vo skopje sega ne e los nedelava.
Vo sekoj slucaj jas si nabaviv za doma procistuvaci cvekinja i pospokojna sum. Ima moj vozduh na google ,pratam zagadenost i koga e ok se otvaraat prozorci. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воздухот во Скопје, бетер и од лани и прехлани
ама ме утешија Јане и Петре... го дишеле и тие. А овие пак од животнава средина,не ни знаат кај имаат мерни станици и тие што ги имаат, не им работеле ... |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |