|
Windows 8 beta пристигнува на крајот на февруари! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам Орка. Ако е за едно копче, ич да не се замарам. Оти јас и онака си го поделив на два дела: еден десктоп за осмицата, еден десктоп за Windoes седмицата. А појма немам како го направив. |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар е 8.1 но сепак си се вратив на седмицата бидејки со Корелот има проблем па не сакам да правам трошок на лексилиум...
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не можам да ја поднесам осмицава.
Изгледа сум единствена.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne si se prijavuvam i ja naj bezvezalnen wind 7
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е, не сум била единствена Додуша на почетокот малку глупо ми изгледаше, за подоцна да почне многу глупо да ми изгледа
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Све е до навика,и желбата за нешто ново.
На почетокот и јас го имав тој впечаток,но денес не ми се седнува на компјутер,ако ги нема апликациите travel и news. Имам другар кој не сака да слушне за нешто друго освен за XP. И по некоја случајност ако се обидеш да го разубедуваш... Ќе ти ја направи бумбар главата. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас дури апдејтирав со 8.1 може во меѓувреме и деветка да излегла. Освен фиксното копче Start menu не гледам друга разлика. Или јас не знам кај да гледам. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поделено е и старт менито на два дела.
Откако ќе кликнеш на стартот.Освен основните апликации што доаѓаат со windowsot.Останатите кои ги имаш инсталирано се во вториот прозор кој се отвара во долниот лев дел на стрелката. Велеа дека се добива подобра организираност.И донекаде да сега не мора секој нов инсталиран софтвер да го тргам од старт менито.Оти си оди во вториот прозор. И добро е што со .1 доколку отвараш преку старт менито може сега да се подели екранот во повеќе делови. Генерално таму се измените,во старт менито. Останатото дури и од седмицата нема голема разлика. Освен што секако во делот на брзината е приметливо подобра осмицата. |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |