|
ИМАТЕ ЛИ МАКЕДОНСКИ УКРАСИ... |
Внеси реплика |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2006 во 02:00 |
СЛИКИ,СУВЕНИРИ,ИКОНИ... или слично нешто кај вас дома во дијаспората....така за успомен
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ништо сега, чувај си ги таму, само сакавме да знаеме дали имаш Изменето од LouWeed |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
викторија
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dragi moi ako sakate da imate poveke raboti od MAkedonija a da vi stignat doma na domasna adresa videte ja stranicata na www.macedonia.co.uk ima mnogu interesni raboti koj sto mozete da gi podarete nekomu koj ne e od MAkedonija a da mu stignat na domasna adresa. Imam duri primeteno deka sajtot non stop se dopolnuva Pozdrav do site
|
|
dum spiro spero
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muzika makedonska.znameto ne uspeav da go zemam zs mi bese strav deka nemat da me pustat na granica so nego zs e na eden ogromen kol,a nejkev da go vagjam.nekolku slikicki,abe so ke ti e drugo ako imas internet.
|
|
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAM IKONCINJA NO I SAMO TOA :-) MAKEDONSKI UKRASI : SVE KITSCH... |
|
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Supernatural]
IMAM IKONCINJA NO I SAMO TOA :-) MAKEDONSKI UKRASI : SVE KITSCH... Sledniot pat koga ke odis vo Skopje, prosetaj se do Muzejot na Makedonija vo Stara Carsija, tamu prodavaat preubavi terakotni ikoni i mnogu drugi preubavi suveniri od praistorijata do denes. Odgovorno tvrdam deka ne se kic. |
|
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
|
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ikoni, nekoi spomeni od baba mi i majka mi, i sekako muzika: Mizar, Kiril Dzajkovski (muzikata od filmot Prasina), stari makedonski sl*geri (Cija si i sl.), Toshe, Vlado... mnogu mi fali Arhangel
|
|
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
|
david69
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e kic a i ako ima nesto posalam e izgor taka ta da ne mozes da si dozvolis na nekoj da mu podaris Изменето од david69 - 09.Јуни.2006 во 20:45 |
|
guster
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se ima ponuvajci od site 3 znaminja, amblemi izraboteni do 2 specijalni edinici na makedonija, slika od goce delcev i mnogu drugo
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAKEDONSKI KUKLI VO NARODNA NOSIJA OD MARIOVO KORENITE NA MOJTA FAMILIJA.
|
|
mnjkl |
|
teona
Нов член Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam edno mak.pravoslavno kalendarce,sto mi go dade majka mi posleden pat koga bev,kolku da imame orientacija bar za golemite nasi verski praznici koga se,osven muzika,drugo nisto,niti mislam deka ima potreba p.s Ajvarot se vazi?? |
|
kako da sonuvam za idninata,koga site okolu mene hrcat...
|
|
Везо
Сениор Регистриран: 23.Јануари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам знамена, имам книги, имам снимки на четите, музика...
|
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ikona od presveta Bogorodica/ kalendarce/ vegeta/ tursko kafe/ strumicka rakija/ ajver/ slatko od dunji / kokosja supa od podravka......
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam znamence imam knigi sise rakija nacrtano so ikona i dr
Изменето од LouWeed - 31.Јули.2006 во 12:32 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |