|
Real Aikido |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја чест!
|
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
Tatanka Yotanka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 18.Април.2009 Локација: Niger Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postavio sam link na pogresnom topiku, evo po upozorenju na moj propust (btw nisam video ovaj topic) stavljam na pravo mesto
moja cerkica...polaganje za braon i crni pojas!
|
|
Љупчо
Нов член Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интерасна презентација особено кога тоа го работат деца....пс.Yotanka да не се имаш на некој форум регистрирано под ова име или под Аминта?...
|
|
„Ништото секогаш во себе содржи се`“.
|
|
Krste
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Татанка јотанака
не, не си го поставил на погрешен форум.инаку многу добро работи малата, а за игор се гледа нема што да се каже-се гледа инаку колку години има девојчето Изменето од Krste - 01.Јули.2009 во 22:06 |
|
Tatanka Yotanka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa 12 je polagala za crni |
|
Tatanka Yotanka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svuda sam Tatanka Yotanaka, ima me ponegde i kao Mumbuthu!
|
|
martin_tema
Нов член Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo momci,gledam ste imale interesni raspravi na temava.
Mojot sin vezbase do skoro i gore dole znam sto e aikiod.Na nekolkute treninzi dodeka go gledav ne izgledashe tolku strashno.Megutoa nekako mu dojde komplicirano i sega ne mu se odi. Me interesira dali ima nekoja posebna postapka za pocetnici ili mora da vezbaat zaedno so site na ponapredni tehniki? Blagodaram. |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu jaka tehnika...respekt
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Krste
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мартин Секако дека има посебна постапка т.с. се вежба во групи од зависност од нивото,така да почетници вежбаат уводни техники ,неоходни за пристапување кон соодветните техниките (пр. тех. за жолт појас),тука има прилагодување кон група,дистиплина,воспоставување на однос тренер-вежбач, авторитет и послушност кон наредбите на тренерот(социјални к-ки),како и физички-психолошки к-ки како ослободување на страв од изведба на тех. зголемување на праг на болка, соочување со партнер и др.,-пр. како кај падовите,ослободување од поедини фатови итн
Изменето од Krste - 29.Декември.2009 во 16:46 |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |