|
Се’опфатна Духовна комуникација |
Внеси реплика |
Автор | |
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Ноември.2010 во 23:45 |
Во Се’држителот е се’ повржано. Во Се’држителот се’ комуницира и има одредено значење. Дали некогаш сте биле во таа блажена состојба и сте ја вкусиле, сте ја почувствувале, сте ја осознале, ... оваа комуникација, кадешто сето создание на чудесен начин во Се’држителот комуницира? Би ве замолил ако сте имале вакви искуства - со животни, растенија и сл. - да ги споделите тука со нас. Вечерва бев на едно предавање за едно растение кое се употребува за зајакнување на имуниот систем и референтот - помеѓу другото - го спомена овој феномен. После предавањето смееше да се разговара и поставува прашања, а јас како четворти ја поттикнав баш оваа тема, нагласувајќи дека на еден чудесен начин додека возев кон местото на предавањето - без да знам дека и за овој феномен ќе стане збор - Милостивиот ГОСПОД во срцето ме натера да ја слушам 1 Коринтјаните, глава 14 , кадешто во 10иот стих (кој јако ме “касна“ за срце) вели вака: Во светот има многу различни гласови, и ниеден од ними не е без значење! Поздрав до сите! п.с. Јас познавам луѓе кои комуницираат со созданието и му ја проповедаат Спасителната Вест! п.п.с. Референтот на крајот ни подари едно пакување од тинктурата и една книга која ги опишува сите растенија кои досега од ними се произведуваат. За мене беше многу интересно што (без дарителот да биде свестен за тоа) и во регистарскиот број на тинктурата (лекот), но и во ISBN бројот на книгата за лекарствата, (иако беа потполно различни броеви) само еден единствен позитивен број се повторуваше. 22 Изменето од spiros - 01.Ноември.2010 во 23:55 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |