|
Новиот свеж премиер - В. Рамковски?!?? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БАЈАТ(о) Е.....нема свежина појке....ЗАТАВАРАЈ(те) ја ТЕМАТА
Исто како што е и бајата идеата за некаков си „ангажман„ кој Македонските гласачи НЕМА и НИКОЈПАТ нема да го дозволат..ниту пак ОВОЗМОЖАТ некому..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмм - не си ми јасен. Како тоа крст да и пишеме на Македонија на чело со газда Велија, а Велија не е толку по крстот. Додуша формално тој НЕ Е ни по полумесечината затоа што нивните морални норми, свети книги и Алах викаат „НЕ КРАДИ“ - а газда Велија не да краде - парче прави и ја краде државава 20 години со сите политички гарнитури (освен последнава). Изменето од DameMak - 02.Февруари.2011 во 13:33 |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добра забелешка,но Македонија е по крстот ако не е велија |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Името кажува сè Рамкоски-кој го сака за премиер да си стави негова слика во рамка и да си го гледа
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да сум на негово место ќе ги кажам оние зборови ...JA NE PRIZNAEM OVAJ SUD,MENE MOZE SUDITI SAMO NAROD!...и оп,би премиер!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За премиер мислам дека не може ако е осудуван (додуша уште не е), ама за праеник сигурно може
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sè e mozno...u (truloj) zemlji..."danskoj"!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |