|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 9899100 |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро идивиди
Денес слободен ден и место да се изнаспијам јас сум станата од 6 сабајле. Ми се јадеше, па пржев јајца и пиперки уште од сабајле Испратив маж на работа, ќе си ставам сега и кафе и да разлистам онлајн вести од светот. После ќе чистам по дома, перални ќе пуштам и имам еден список со работи што треба да пазарувам од супермаркетот. Пајсер спомнал зимница, аммм нели е рано, тоа у Октомври се правеше ? Или јас имам заборавено скроз Старост, тоа е Е така , време е за кафе. Поздравче до следно читање |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееее, сега гледам , сме стасале со страна 100 на темава.
Јухууу јубилејна бројка Јен, два, одам по кафето ....... |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,e aj denes ,,,jas chestam kafe,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 9899100 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |