|
Која банка нуди најповолни услови за орочување ... |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може малку покасно се вклучувам во темава, ама сакам да ви кажам во ПроКредит никако да не вложувате пари...
Не знам дали знаете ама за половина година избркаа 300 луѓе. Братучетка ми јаизбркаа (т.е.присилно ја натераа да потпише спогодба - ова за во некоја друга тема) и се зборува дека банката оди надолу. Ако не верувате, и во околните земји истава банка брка луѓе. На ФБ има група Procredit Bank (samo za bivse radnike ), погледнете ја, па ќе ви стане јасно во Босна колку луѓе избркале... Моите имаа депозит во таа банка, но се разбира си ги извадовме од таму...Мене не ми е важна каматата, важно ми е да е посигурна банката. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма каква банка...пак ќе Ви ги изгорат парите. Немојте после да кажете..- абе не знаевме!. Пробајте да подигнете(тие што имаат накај 10 000 евра)девизи па видете што ќе ви кажат и каде ќе ве упатат.НЕМА ПАРИ ВО БАНКА!. во секој момент се очекува Германската национална банка да изврши "испад" од евро-зоната....па размислете што значи тоа. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПроКредит не е банка како многуте банки што се во светот, таа е создадена исклучиво за интерес, за брз ќар, и оперира ислучиво во земји каде што не е до крај развиено банкарството и каде што се во прашање големи камати за нивните услуги. Оној момент кога каматите на кредитите во МК ќе се намалат истиот момент банката ќе ги затвори своите врати и за клиентите а и нормално за вработените.
На мојата сопруга во последната година прв братучед и една другарка изгубија работа во банката вероватно поради намален обим на работа. Доколку јас се прашувам нормално би отворил сметка во некоја по "стабилна" по brand name банка која работи неколку децении него ли во новоформирани финансиски институции. А и евра не би држел никогаш, подобро и побезбедно би било да штедам и во кинески јуани него ли во евра. Барем за видот на штедењето секогаш има избор, некретнини, злато, државни обврзници, или пак ако е валута швајцарци. Евра или долари во никој случај.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tema: Која банка нуди најповолни услови...
valjda onaa so minimum obezbeduvanje? |
|
Incredible Blue
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Komercijalna e najpovolna u momentov....
...i Vladata kaj neja se zadolzuva
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |