|
Видни личности во списокот на Пепи |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bre sto seirdziski narod, da cuva gospod. Najbitnata rabota e sto se pravelo vo butikot, koj pazaruval tamu, koj doagjal, koj se seksal itn...
Ne e ni cudo sto drzavata ni e dovedena do vakvo deredze, neli narodot ja pravi drzavata. Kakov narod takva i vlast, takva i drzava. Jaka muda Pepi ja fatile so droga i so kradena roba. Takvi kako Pepi ima desetici vo MK pa nikoj ne gi spomnuva. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A od seto navedeno za nekoja si Pepi najbiten bil tefterot, da se objavel.
Poveketo vo nedostatok na sopstveni interesni momenti vo zivotot se zanimavat so tefterot na Pepi. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После сите напорни теми за делби, партии, предавства... на политика, темава му доаѓа нешто како трач рубрика во ТВ Дневник, колку за релаксација на нерви...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Нова Македонија": Персида Момировска обезбеди уште обвиненија
Една недела беше потребна на македонското МВР и царината, за да заклучуваат очигледно, а имено дека Марковите облека во вредност од околу 200 000 евра, откриени во импровизирани бутик на Персида Момировска во Скопје се доставени шверцувани, пишува денеска македонскиот весник "Нова Македонија". Така полицијата вчера покрена уште едно обвинение против Момировска - овој пат за шверц и царинска измама. Детали за начинот на кој стоката е стигнала во Скопје сепак, МВР не располага. Момировска е раскажала за тоа од каде е доставена стоката, но не и за тоа кој и е помагал да внесе во државата, без да биде обмитена. Колку митот не е платен Момировска не може да се процени, но се има предвид дека запленета стока е во вредност од 12 милиони денари, сумата е огромна, истакнува весникот. Уапсењето на Момировска крена многу прашања и предизвика големо волнение пред се заради фамозните тефтери, што таа грижливо се запишуваат кој, што, колку и за кого е купувал. Момировска беше уапсена минатата недела, откако полицијата заплени пратка кокаин. Мозокот на операцијата Воислав Будисавлевич од Скопје се уште се крие. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мадам Пепи “испрала“ 330.000 евра
Персида Момировска попозната како Мадам Пепи, која веќе доби пет години затвор за шверц на кокаин, доби кривична пријава и за перење на пари.
Министерството за внатрешни работи ја сомничи дека испрала 330.000 евра кои ги заработила на криминален начин. “Во март 2009 година извршила уплата на банкарската сметка на правното лице „Порше Македонија“ ДООЕЛ Скопје за набавка на подвижен имот-патничко моторно возило марка АУДИ А4 во вредност од 1.823.475,00 денари. Уплатата ја извршила со разделување на трансакцијата на три дела за само четири дена, со цел да ја избегне должноста Банката преку која е извршено плаќањето да ја пријави ваквата трансакција до Управата за спречување перење пари и финансирање тероризам“, се вели во соопштението од МВР. Други 72.800 евра, Мадам Пепи, според информациите од МВР, чувала во сеф на Алфа Банка во Скопје. Според полицијата, најголемиот дел од криминално стекнатите парични средства во периодот од 2007 до 2010 година ги пуштала во оптек надвор од Македонија за купување роба, при што на Италијанската граница пријавувала пари за кои Италијанската Царинска служба и издавала Декларации за трансфер на парични средства еднакви или поголеми од 10.000 евра на вкупен износ од 221.600 евра. Автор на веста: Нетпрес |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
испрала 330 000 евра ....... сиќа во однос на парите кои секојдневно се перат од страна на разно разни фаци на власт
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
400 илјади евра за совети на Коце шо да прае со сообраќајот при центарот.600 илјади евра за да ни кажат дека трошиме струја.....милиони дека ние сме Македонија, стотици илјади дека нешто се случило пред некое време, исто и за собранието...
Ова да не е зафрканција сои народот и дефокусиртање од законот за неплаќање на фирмите, укинување на паушали и дневници...како би рекле пр*ање на работникот...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti se vika ,..konstruktivnost!
....vo tamanenjeto na ...drzavata |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се за....еба...ваат...со народот...не е заедно со народот, туку на грбот на народот...
Кого ќе го стават на списокот ќе го искористат за дефокусирање на јавноста...Зарем не постои презумција на невиност????
Или постои само за нивните???
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
madam pepi?...sigurno i javna kukja imala,...ama , ne javna za javnosta ,..tuku za ...javnite lichnosti.
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работава е толку јавната ...та ќе ја јавната ...таа која е веќе јавната...
Макартиевиот период беше нешто ко оба нашиов...но за нашиве капата долу, си ја знаат работата, а и ова Гебелс,...мачкина кашлица...Остајте го оној нивниот градоначалник што повторува ли повторува - немали кадри и способни па морале се едни исти да постравуваат на повеќе места.Ма кадри се ( на партијата) но некадарни држава да направат а и да ја одржат...
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako li samo ne te mrzi...tolku konstruktiven da bidesh? ne me teraj i tebe da ti simnam ,...........edna kapa? Изменето од brza - 16.Јули.2010 во 17:01 |
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |