|
Денот на дрвото |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e zatoa jas starite gumi ke si gi (za)palam ,
...za da spasam nekoe drvce!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega vo sreda ke sadat drvca.ovaa sto pomina nemala povolna hidroloska klima..sega izmesana so kal i sneg ke ima i premnogu. Znaci,zasadete ja svojata idnina,da ne vi ja zasadi drug. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море дечки... се знае зошто го чекаме денот на дрвцето. Повеќето од нас ќе лапнат бонус слободен ден, некој (како ја) можда и ќе куртули од испит, можда ќе си направи некој мала прошетка, мода некој ќе преспие некој саат повеќе. 99% од нас на тој ден едини контакт со дрво ќе остварат кога ќе го сретнант комшијата...
ОД ОПШТО ДОБРО Е ДА СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЌЕ СЕ РАБОТИ ИЛИ НЕ.... онака... од пред време да се организираме.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe,ke sadite drvca proletva ili vi pomina merakot?.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај нека ни е честит утрешниот празник, Ден на дрвото |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I taka osven onie koi kako kukjna slava si chekaat Prechista , denot na drvoto si go odbelezaa administrativcite shirum Makedonija .... Smeshki
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека од Твитер беше ова ископирано
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е, јас си посадив две оревчиња зад куќа
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас посадив од оние спиралните..
Инаку пази со оревите, да не ти се многу блиску до куќа т.е до темелите. И немој да спиеш под нив кога ќе пораснат, да не те боли глава после тоа како мене
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека се доволно одалечени....
Кога ќе пораснат, ќе си ставам клупа под нив и ќе си седам со чадор во рака |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни треба ден на дрвото веќе
Секој ден, по неколку сами никнуваат... трупци !
|
|
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е како sds имаат Ружа за симбол а цвеќе немаат насадено за ниту еден нивни мандат како партија, арно тоа им било работа на институциите, така и со Денот на Дрвото, ех што значи да се нема осет ниту за маркетинг ниту за општествена инерција, нормал штедиша табиет ем , другите пак во недостаток на проекти на полеток од тогашниот мандат за разлика од нив уба идеја ја надградија, та иницијативата на Борис Трајанов ја завозеа така да просто кренаа џева низ цел свет ко прва балканска земја која прави општонародна зимзелена акција, а која потем земаа и останатите комшии да ја следат, смешно ако за нешто ги биваше дпмн тоа ет маркетинг, но ок имаа на почетокот при последната ротација на власт асолен амерички агитпроп, нешто што после освен изборно го истераа како рекламни спинои по сите страни во сите области, та и во однос ова што ним им дојде како добар PR стант дома а на Државата надвор, заминаа и дотаму да прогласат и Државен Празник во однос ваквата иницијатива на Тенорот Борис ... ... а сега што сторија sds да му цркне козата на комшијата тоа било демек иницијатива на дпмн и ајт рисит, но кој ни е крив што од Чаламот си патиме, дали и дпмн ја напраи работата надпартиска, иако ова сегашниве дамбетер ја унаказија партиски, ТА ЕВЕ НЕКА ЈА НАПРАВАТ ЦВЕТНА ЧИМ ДРВАТА НЕ ФАЌАЛЕ, НЕКА ТЕРААТ СО ЦВЕТНИ ГРМУШКИ ТИЕ КАДЕ КАДЕ ПОЛЕСНО СЕ ЗАФАЌААТЕМ УТРЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАТЕРА И СО ТОПИАРИ ФЕСТИВАЛИ ЕМ СЕ ПОМАГААТ ЗА ОЖИЛУВАЊЕ КОРЕЊАТА И СО ХОРМОНИ, САДЕ НА ГРАДОИТЕ ТОА И ИМ ФАЛИ РАСЦВЕТАНИ ЖБУНОИ ПО СИТЕ СТРАНИ, ЗОШТО ДА ЗАПРАТ НА ФОРА НЕ СЕ ФАЌАЛЕ ДОВОЛНО ДРВА, ЗАР НЕ КОНТААТ ДЕКА ДЕЦАТА НЕ СЕ ЈОЈОНИ ТАМАН ИМ ФРЛИВМЕ КАКВА ТАКВА ИНЕРЦИЈА КОН ШУМЛА ЕКО СВЕСТ НЕ САМО ЗА МЛАДИТЕ ТУКУ И ЗА ПОСТАРИТЕ И АЈТ ОРУК ДОМА САДЕТЕ ПО КОМПЈУТЕРИ ДРВА И ГРМУШКИ, МОЖЕ СЕ ПЛАШАТ УТРЕ НА зајковци ДА НЕ ИМ ГО ЗЕМАТ БИЗНИСОТ!? еве тро мемори бекап како почна работата http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=221 |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |