|
Орбитрек каде да се купи ? |
Внеси реплика |
Автор | |
kkkxenon
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јуни.2009 во 11:48 |
Сакам да купам Орбитрек Елит и гледав по интернет дека го продаваат на повеќе места и за различни цени.
Во TopShop/Bidifit е 12.960 ден а има некоја овластена продавници на Bidifit (кај зелено пазарче)каде се продава со 10% попуст + бесплатна достава. Го има и во FitnessMK (Аеродром)за 10.500ден. Сите викаат дека го продаваат оргиналниот производ и сите даваат гаранција од 1година. Вашето милење, дали е истиот Орбитрек секаде и дали некој има купено од овие поефтиниве места? Изменето од kkkxenon - 05.Јуни.2009 во 11:54 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto sum se prashala
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot orbitrek,originalen za prv pat kaj nas izleze preku topshop
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас елитот го земав од Топ Шоп
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas go kupiv od top shop
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas,samo tamu na lice mesto...ne so dostava...naplatuvaat dostava,plus ti podmetnuvaat i nesto drugo....
zemav i dusek na duvanje...barav da go donesat doma...ete mi nosat i anatomski jastuk....kao ide so dusekot (na telefon rekoa FREE)a mi naplatija kao pola cenakoga im rekov nejkam za parim\,ne mi treba,rekoa deka mora,zatoa sto zaedno idat so dusekot |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo go kupi ili i vezbase na nego?,
|
|
kkkxenon
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го купив од топшоп и премногу сум задоволен. На равота цел ден сум пред компјутер и кога ќе дојдам ова ќе ми биде големо раздвижување, зошто за трчање или пешачење секогаш "немам" време. Моја препорака, купете си еден орбитрек и вежбајте.
Изменето од kkkxenon - 08.Јуни.2009 во 22:27 |
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum za orbitrek,no mislev da go zemam toj od orka 12000 den. Ima nekoj kupeno od tamu? ako ima nekoj neka pise kako e zadovolen
|
|
shopaholica
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah nisto rabota ...
Eve go stoi na krajot od sobata,bere prasina,nikoj ne go mrda za dzabe e kupen ... Moj licen sovet : patiki i vo pridoda ... |
|
stivshot
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум за тоа патики и немора во природа може покрај Вардар или во Сарај ,нема поубаво да се истрчаш да направиш некој склек ,стомак,згиб и сл.Јас имав орбитрек го продадов, дома некако немам навика да “вртам“ стално несто ке ми излезе и нема да вежбам.Добар е само за зимно време.Позз
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot e od vucko,ama po katalog si go naracav zosto nemaa takov vo momentot,a i pred momentot i posle momentot:).Se rasprasav i si plativ dopolnitelno za specijalnata dostava.Dobra stvarcica,ama otkako se stopli trcam nadvor po 6km ako ne sekoj den,sekoj vtor!Mnogu poubavo e cuvstvoto!:)
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го купив од топ шоп, не сум видела на друго место али мислам дека тука некаде се движат цените нема голема ралика..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |