|
Грижа за млади домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
познаниците кои чуваат кучиња ми велат дека треба да го удрам со весник по глава,као се плаши од весник,секогаш кога прави нешто неубаво.ама верувај не мооооооожам.има толку жални очички,кога ќе ме погледне се топам(а бев најголем противник на чување куче дома,замисли) вистина ли е ова со весников?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со шо и да го удриш после тоа ке се плаши од тоа
јас мојата мачка 4 години веке има никад не сум ја удрила и е супер воспитана тешка педантерија е |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
благодарам мнооооогу Блу
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема на што
вашиот дежурен ветеринар е тука за се |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е Блу сега ми требаш а гледам офлајн си.не знам дали има некој друг кој би ми одговорил.од сабајле кучево се однесува чудно.има нагон за повраќање а не може да поврати.носот му крчи и многу жално цивка.додека ми стигне ветеринарот ми требаше нечие мислење
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може се работи само за настинка. ако случајно се сомнева тој во нешто друго ДЕФИНИТИВНО КАЈ МЕНЕ да го донесеш на снимање
|
|
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј блу кучево подпорасна и повеќе работи се средија но сега(последниве неколку недели)станува многу агресивно,каса,'рже,лае и тоа не онака да чеша заби туку злонамерно(не е баш прикладен изразов али...)Како да го нервира нешто но неможам да сватам што.Пробав да го удирам кога лае но уште по агресивен станува.Нормално е ова и како да го спречам?
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 мали мачиња итно бараат дом! Мачињата се фрлени од страна на некој кој сакал на лесен начин да се ослободи од нив, дојдоа кај мене во двор пред 2 дена, сега за сега ги чувам привремено, но веќе имам мачор и не можам да се грижам за уште 3 мали мачиња, сепак е обврска. Замолувам да се јават љубители на мачиња кои ќе згрижат барем по 1 од мачињата....ми требаат тројца совесни луѓе кои сакаат да си вдомат милениче...Мачињата се многу слатки, пол не знам, едно е црно бело, две се како тигриња црно-сиво-бели...Претпоставувам дека мачињата се на возраст од околу 2 ипол месеци. Се гледа дека се чувани и питоми, и очигледно му здосадиле некому па едноставно ги фрлил на пат...Мачињата изгледаат здраво,имаат апетит и се весели :) секое има различен карактер, па ќе може да си бирате ;)Доколку има некој заинтересиран можам да му пратам и слики на мејл, пишете на sanjic63@gmail.com. Навистина би сакала да ги вдоми некој пред да фатат зимските студови...
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |