|
Во мај свечено пуштање на новата сала |
Внеси реплика |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Април.2008 во 11:11 |
Двочасовно шоу на Харлем глобтротерс за отворањето
Светската кошаркарска атракција Харлем глобтротерс два часа ќе ја забавува публиката на отворањето на новата повеќенаменска сала "Борис Трајковски" во Скопје на 22 мај. Директорот на јавното претпријатие "Борис Трајковски" Борис Змејковски потврди дека договорот за настап на кошаркарскиот карван од САД, кој е мешавина од професионални кошаркари и циркузанти, е потпишан, и тој ќе биде главната атракција на гламурозното отворање на новата сала, кое ќе можат да го следат 6.000 гледачи, колку што е и капацитетот на трибините кога се одржуваат спортски настани. http://vest.com.mk/default.asp?id=150257&idg=8&idb=2351&rubrika=Makedonija |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno i Skopje da ima sala kako sto i dolikuva da ima glavniot grad na drzavava.Onaa Kale i ne bese bas kojznae sto.Bas mi se dopaga salata,a jas najverovatno ke ja posetam na rakomet Makedonija-Island
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешка во чекори
Ниту една од шесте илјади влезници за свеченото отворање на скопската сала „Борис Трајковски“ и за настапот на Харлем глобтротерс нема да биде пуштена во слободна продажба. Владата и спонзорите, кои финансиски го помогнале доведувањето на кошаркарско-циркуската атракција, ќе добие најголем дел од билетите, а еден дел ќе биде и за спортските федерации, клубовите и за медиумите.Неизвесно е и дали ќе има директен ТВ-пренос за пошироката јавност.
повеќе инфо http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=062EA33B17C3844AAE7D72CB534066CA |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |