|
ЖЕНИТЕ НА МУХАМЕД |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svemirski, mislam deka svati oti dadov najkuso mozhno pojasnuvanje za onie koi ne se upateni vo Islamot (da ne zboruvam i za neupatenosta vo Stariot Zavet, kako i nachinot na zhiveenje vo nekogashnite vreminja koj uslovuval neshto sto nie denes ne go zemame kako prifatlivo moderno odnesuvanje).
Ja razbiram i tvojata emotivna reakcija na postavenata tema i komentarite od nekoi chlenovi, no ne mozham da gi razberam i da gi dopushtam tvoite posledni misli vo komentarot. Ubeden sum deka seto onoa sto si go napishal, iako e predolgo, sepak dovolno dobro ja reflektira tvojata ideja, pa poslednite zborovi gi editirav kako nepotrebni, inflamatorni i direktno vlijatelni za tvoe neprekinato natamoshno javuvanje na forumov. Ubeden sum deka me razbirash i deka se slozhuvash so mene, iako mozhebi ne ti e potpolno po volja. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama toa mozi da se definira i poinaku, eve na primer vaka:MUSLIMANITE SE MNOGU POCHUSTVITELNI NA KRITIKI OD HRISTIJANITE NA PRIMER ZA EDNA KARIKATURA NA MUHAMED SE UBIVAAT LUGE I IMA PROTESTI DODEKA " EDNOOKI " I "K 15 " SI PRAVAT PARODIJA SO HRISTIJANSTVOTO PA NIKOJ NE PROTESTIRA |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа видиш друже, тоа е јасен показател колку си ја сакате и почитувате верата.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шалом + Селам, дешаде! Што е човекот додека не се разбуди за Исусовиот Совршен Ислам? |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, тоа е показател дека разбираме разлика меѓу вистинската вера и глупостите на другите. Разбираме дека верата не зависи од тоа што некој ќе си направи виц на таа тема, ќе објави книга со критики или ќе објави роман со негови замислени верзии на настаните. Затоа што тие работи немаат врска со верата и соодветно не значат ништо за неа. |
||
Do what is right, come what may...
|
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |