|
Македонци во Германија |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, во Бремен сум,,,, ама кога веке си и ти тука да искористам прилика сакам да те запознаам и тебе
Точно, во право си, далеко си ти малку,, на друга страна, но навистина ако те влече пат наваму слободно пиши , не се устручавај |
|
|
|
Anetce
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee taman rabota da se ustrucavam samo so ne znam nekako treba da imam malku poveke slobodno vreme posto patuvanjeto trae okolu 4 saati :) :) inace jas sakam mnnn da go posetam hamburg i bremen ama sega cekam da mi se javat od ambasada i ako dobijam pozitiven odgovor deka ostanuvam do januar togas idam obavezno....
a sekako i ti koga sakas si dobredojdena kaj mene na gosti...samo pisi mi i se e sredeno... pozdravce |
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
freak_girl мила,,, со среќа, па се надевам дека ке ти кажат да останеш одолго време
само да ти кажам, ми се јави вчера Раде од Велес, он пристигнал во Essen , па таму ке биде до крајот на фебруари, толку му даделе стипендија,, па таман ако ти кажат да седеш и ти подолго,,,,ке се договореме да славеме заедно нова година поздравче и до тебе мила, дај Боже да ти ја продолжати на тебе визата |
|
|
|
Anetce
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mona lisa fala ti mnogu se nadevam i jas deka ke uspeam...a moze li da mi pises na privatna koj e toj rade od veles ili da mi dades negova adressa blisku sme ke se druzime i plus mora da go znam :.... ajde ostaj mi na privat tvoja msn adresa i negova adresa nesto mail :D
backi i se najdobro za tebe |
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема проблем freak_girl , еве веднаш ке ти пишам
а да ти кажам во меѓувреме се запознав со Димче од Скопје, има 24 години и он е во Бремен, лелеееее од срце се радувам што сега сме 2 македонци тука во овој град |
|
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hallo mona liza, jas bi sakala da se dopisuvam so tebe, dali bi sakala da ostavis tvoj imeil na mojata posta, mislam ako sakas?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Diki, е нели жена си била со обврски ?
од каде сега желбата за да се допишуваш со дете како мене ? еве ти mail од мене : mona_bremen@hotmail.de |
|
|
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto da ne? pa i ti si zenski rod neli? pa jas sum edinsvena makedonka ovde, kaj sto ziveam, barem znaes kakvi se germancite ladni, si imat svoi pokazateli ogranicuvanja, kade si ti videla ovde , nekoj da ti dojde na gosti? samo nie odime makedoncite. i sum so obvrski, rabotam doma, golema kuka e, 13 sobi so ekstra winter gartner, plus kucenceto go setam, plus rabotam.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после муабетот што го направиме, сега ми е јасно во која ситуација си Diki
|
|
|
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam komentar!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Diki, поздравче до тебе пак
мило ми е што си повторно на форумот |
|
|
|
Diki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mona posle 1 casot po polnok pak ke se uklucam ovde, sea ke se kaci gore mojot, pa isto taka gleda na internetot toa za vozovite sto ti kazuvav, posle odi da spie, pa jas pak ke se uklucam. milo mi e i ti sto si tuka, ti prativ imeil da znaes.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра ви е идејата. Поканетене и нас. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum vo München - ama neprocitav nikoj od vas da e tuka. Ima nekoj?
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |