IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЕЛЕНОВСКИ СО ДЕЦАТА НА ПОГИНАТИТЕ ЈА ЈАКН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕЛЕНОВСКИ СО ДЕЦАТА НА ПОГИНАТИТЕ ЈА ЈАКН

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
tenija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ЕЛЕНОВСКИ СО ДЕЦАТА НА ПОГИНАТИТЕ ЈА ЈАКН
    Испратена: 21.Јули.2007 во 14:14
-Трагично е кога се манипулира со лешеви од терористичката војна, но уште потрагишно е кога при легална институција која се бори за  правата на БОРЦИТЕ НА Р.М, во која институција влегуваат и семејствата на ПОГИНАТИТЕ БОРЦИ, министерот за Одбрана Еленовски да не ја почитува ,,УНИЈАТА НА БОРЦИТЕ- 2001  НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА,, и самоволно да одлучува кои семејства- деца  на погинатите ќе имаат право на одмор а кои не. Да, г-н Еленовски вие денес само го верификувавте НЕПОТИЗМОТ ВО МО на  РМ. Вие се ставивте над премиерот, над институцијата ВЛАДА , вие денес ги погазивте сите кои оставија хипотека во војната-2оо1, а нивната хипотека е тешката матерјално- финансиска состојба, синдромот кој полека но сигурно ги опфаќа и нивните гладни семејства. Вие денеска ги прекршивте основните човекови права од една единствена причина што секогаш ги игнорирате БАРАЊАТА  на ЗДРУЖЕНИЈАТА НА БРАНИТЕЛИ ПРИПАДНИЦИ НА МО на РМ. Интересно, но и храбро од ваша страна е фактот што медиуски и ревијално покажавте кои деца имаат ЕКСКЛУЗИВИТЕТ.
Немојте во стилот на Тито Петковски, о опростете заборав дека тој всушност ви е партиски лидер па морате да ги почитувате и извршувате неговите НАРЕДБИ.
Незнам дали воопшто ќе имате доблест да се појавите на 08.Август оваа година во месноста КАРПАЛАК каде погинаа припадници на МО во 2001 година, или пак ќе дојдете во ПРИЛЕП да се поклоните пред СПОМЕН ПЛОЧАТА на погинатите на КАРПАЛАК?
Никако да се произнесете за СТАТУСОТ НА БРАНИТЕЛИТЕ, па зар сите треба да се членови на НСДП ??????
Нема да мi биде јасно ако г-н Груевски не побара образложение од вас за оваа постапка, или можеби вонредната состојба во државата предизвикана од екстремно високите температури ја користите како мала врата? Сепак и во вонредни состојби постојат- и се покоцентрирани дежурните очи, кое како министер на одбраната треба да го знаете-  независно од тоа сто не сте  војник но можеби сте политичар или....??????
Мислам дека во стилот на вашиот лидер нема да постапите и дека на овoj WEB SITE ќе дадете храбро и бомбастично образложение со кое ќе ја убедите јавноста. Тоа би било доволно од причина што со нас милитаристите тешко дека тоа ќе ви пројде.
Но можеби и тоа не треба сите параметри покажуваат дека реконструкцијата токму вас ќе ве зафати.

Изменето од tenija - 15.Октомври.2009 во 23:03
what's up doc?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 14:58
PRASANJE DO SITE NA FORUMOV: KADE BESE LAZE 2001 GODINA?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 15:01
prashanjeto e isprateno ,..na pogreshna adresa!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
MAGNAT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 19:51
Originally posted by moira moira напиша:

PRASANJE DO SITE NA FORUMOV: KADE BESE LAZE 2001 GODINA?

LAZAR, 2001 godina BESHE POSLUSHEN PARTISKI VOJNIK NA SDSM, SEGA NSDP. VELAM SEGA NSDP OD PRICHINA SHTO NSDP E MUTIRAN DEL NA SDSM KOJ E INFILTRIRAN VO OVAA KOALICIONA VLADA POD VODSTVO NA B/C OD SLATINO.

Изменето од MAGNAT - 21.Јули.2007 во 20:27
KRIG BLIC,
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 09:45
Точна дијагноза, нема што...
На Грујо кој му е крив што е глуп па ја голтна јадицата на БЦ?

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:25
Originally posted by Калпазан Калпазан напиша:

АЈДЕ ФОРУМЏИИ, МОДЕРАТОРИ, КРЕАТОРИ И СИТЕ ОСТАНАТИ, ДАЈТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА БРАНИТЕЛИТЕ, НА БОРЦИТЕ, ВЕЛАМ НА БОРЦИТЕ ЗАТОА ШТО ВО УСТАВОТ НА Р.М нема категорија бранители него правата класификација е БОРЦИ.
АЈДЕТЕ СИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ВОЈНАТА 2001 ДАЈТЕ СВОЈ ДОПРИНОС, СВОЕ МИСЛЕЊЕ, СВОЈ КОМЕНТАР.
ДОГИ НЕШТО ТЕ НЕМА.
МОИРА, БЕВТЕ МНОГУ БУЧНИ НА ДРУГИТЕ ТЕМИ А СЕГА ????
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 12:31
CryИнтересна тема, но мислам дека луѓето оставиај многу за државава и за сите нас,... , животите,... и затоа не е право ние кои останавме да во политички цели ги злоупотребуваме нивните најблиски,... Еленовски би можел да најде други теми за кампања, а секако, ако е во можност да помогне на фамилиите на борците за државноста на нашата држава, тоа да го направи без популистички побуди и секако со повеќе средства,...., веројатно во ребалансираниот буџет требаше да планират средства за децата на тие што ги оставија животите за оваа држава.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 22:41
Originally posted by dsds dsds напиша:

CryИнтересна тема, но мислам дека луѓето оставиај многу за државава и за сите нас,... , животите,... и затоа не е право ние кои останавме да во политички цели ги злоупотребуваме нивните најблиски,... Еленовски би можел да најде други теми за кампања, а секако, ако е во можност да помогне на фамилиите на борците за државноста на нашата држава, тоа да го направи без популистички побуди и секако со повеќе средства,...., веројатно во ребалансираниот буџет требаше да планират средства за децата на тие што ги оставија животите за оваа држава.

Ајде да организираме ТРИБИНА, да го повикаме Еленовски и да бараме објаснување од НЕГО, но да дојде со оние кои стојат зад него. Но Лазар конечно на 15.09.2007 година ќе биде разрешен.
KRIG BLIC,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 00:03
Originally posted by MAGNAT MAGNAT напиша:

Originally posted by Калпазан Калпазан напиша:

АЈДЕ ФОРУМЏИИ, МОДЕРАТОРИ, КРЕАТОРИ И СИТЕ ОСТАНАТИ, ДАЈТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА БРАНИТЕЛИТЕ, НА БОРЦИТЕ, ВЕЛАМ НА БОРЦИТЕ ЗАТОА ШТО ВО УСТАВОТ НА Р.М нема категорија бранители него правата класификација е БОРЦИ.АЈДЕТЕ СИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ВОЈНАТА 2001 ДАЈТЕ СВОЈ ДОПРИНОС, СВОЕ МИСЛЕЊЕ, СВОЈ КОМЕНТАР. ДОГИ НЕШТО ТЕ НЕМА.МОИРА, БЕВТЕ МНОГУ БУЧНИ НА ДРУГИТЕ ТЕМИ А СЕГА ????

A na ovaa tema ne sum bucna?Ako taka mislis togas voopsto ne gi ni razbiras moite komentari. Mnogu ubavo go postaviv prasanjevo, ama ocigledno ne si me razbral. Jas jasno i glasno kazav sto ni se sluci 2001 godina iako bev ismeana od izvesni personi na forumov, a i jasno gi iskazav moite stavovi vo vrska so site slucuvanja. A sto se odnesuva do BRANITELITE sekogas ja imale i ja imaat i ke ja imaat mojata podrska. Samo kako sto se slucuvaat rabotite po se izgleda samo gospod moze da im pomogne.
Pozdrav

Изменето од moira - 24.Јули.2007 во 00:05
Кон врв
tenija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2007
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 15:46
има повеќе БАРАЊА, и АПЕЛИ, Лазар Еленовски да даде свое објаснување за ,,хуманиот гест,, во форма на предизборно БИНГО.
г-н Еленовски, раководете се од чувствата на повредениот БРАНИТЕЛ,или член на погинат БОРЕЦ во војната-2001. Сепак им должите објаснување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 15:52
Ti, Tenija, na kogo se obrakas i postojano se povikuvas? Zarem ne ti se jasni rabotite.
Кон врв
Amdi Bajram Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: India
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 20:47
Ne se sekirajte braka moji silata na gospod ke gi suredi site kriminalci vo nasata tatkovina poz..od SUTKA CITY::
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:30
 ТОЧНО, ВО ГЕНОТ НА НСДП Е ДА СЕ ВОЗДИГНУВААТ СО ТУГИТЕ НЕСРЕЌИ.

Изменето од orlov - 26.Јули.2007 во 14:58
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 22:40
MA TOA E VO GENOT NA SITE KOMUNJARI
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.