|
ЕЛЕНОВСКИ СО ДЕЦАТА НА ПОГИНАТИТЕ ЈА ЈАКН |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Јули.2007 во 14:14 |
|
-Трагично е кога се манипулира со лешеви од терористичката војна, но уште потрагишно е кога при легална институција која се бори за правата на БОРЦИТЕ НА Р.М, во која институција влегуваат и семејствата на ПОГИНАТИТЕ БОРЦИ, министерот за Одбрана Еленовски да не ја почитува ,,УНИЈАТА НА БОРЦИТЕ- 2001 НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА,, и самоволно да одлучува кои семејства- деца на погинатите ќе имаат право на одмор а кои не. Да, г-н Еленовски вие денес само го верификувавте НЕПОТИЗМОТ ВО МО на РМ. Вие се ставивте над премиерот, над институцијата ВЛАДА , вие денес ги погазивте сите кои оставија хипотека во војната-2оо1, а нивната хипотека е тешката матерјално- финансиска состојба, синдромот кој полека но сигурно ги опфаќа и нивните гладни семејства. Вие денеска ги прекршивте основните човекови права од една единствена причина што секогаш ги игнорирате БАРАЊАТА на ЗДРУЖЕНИЈАТА НА БРАНИТЕЛИ ПРИПАДНИЦИ НА МО на РМ. Интересно, но и храбро од ваша страна е фактот што медиуски и ревијално покажавте кои деца имаат ЕКСКЛУЗИВИТЕТ.
Немојте во стилот на Тито Петковски, о опростете заборав дека тој всушност ви е партиски лидер па морате да ги почитувате и извршувате неговите НАРЕДБИ. Незнам дали воопшто ќе имате доблест да се појавите на 08.Август оваа година во месноста КАРПАЛАК каде погинаа припадници на МО во 2001 година, или пак ќе дојдете во ПРИЛЕП да се поклоните пред СПОМЕН ПЛОЧАТА на погинатите на КАРПАЛАК? Никако да се произнесете за СТАТУСОТ НА БРАНИТЕЛИТЕ, па зар сите треба да се членови на НСДП ?????? Нема да мi биде јасно ако г-н Груевски не побара образложение од вас за оваа постапка, или можеби вонредната состојба во државата предизвикана од екстремно високите температури ја користите како мала врата? Сепак и во вонредни состојби постојат- и се покоцентрирани дежурните очи, кое како министер на одбраната треба да го знаете- независно од тоа сто не сте војник но можеби сте политичар или....?????? Мислам дека во стилот на вашиот лидер нема да постапите и дека на овoj WEB SITE ќе дадете храбро и бомбастично образложение со кое ќе ја убедите јавноста. Тоа би било доволно од причина што со нас милитаристите тешко дека тоа ќе ви пројде. Но можеби и тоа не треба сите параметри покажуваат дека реконструкцијата токму вас ќе ве зафати. Изменето од tenija - 15.Октомври.2009 во 23:03 |
||
what's up doc?
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRASANJE DO SITE NA FORUMOV: KADE BESE LAZE 2001 GODINA?
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prashanjeto e isprateno ,..na pogreshna adresa!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MAGNAT
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LAZAR, 2001 godina BESHE POSLUSHEN PARTISKI VOJNIK NA SDSM, SEGA NSDP. VELAM SEGA NSDP OD PRICHINA SHTO NSDP E MUTIRAN DEL NA SDSM KOJ E INFILTRIRAN VO OVAA KOALICIONA VLADA POD VODSTVO NA B/C OD SLATINO. Изменето од MAGNAT - 21.Јули.2007 во 20:27 |
||
KRIG BLIC,
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точна дијагноза, нема што...
На Грујо кој му е крив што е глуп па ја голтна јадицата на БЦ?
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
MAGNAT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АЈДЕ ФОРУМЏИИ, МОДЕРАТОРИ, КРЕАТОРИ И СИТЕ ОСТАНАТИ, ДАЈТЕ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА БРАНИТЕЛИТЕ, НА БОРЦИТЕ, ВЕЛАМ НА БОРЦИТЕ ЗАТОА ШТО ВО УСТАВОТ НА Р.М нема категорија бранители него правата класификација е БОРЦИ. АЈДЕТЕ СИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ВОЈНАТА 2001 ДАЈТЕ СВОЈ ДОПРИНОС, СВОЕ МИСЛЕЊЕ, СВОЈ КОМЕНТАР. ДОГИ НЕШТО ТЕ НЕМА. МОИРА, БЕВТЕ МНОГУ БУЧНИ НА ДРУГИТЕ ТЕМИ А СЕГА ???? |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересна тема, но мислам дека луѓето оставиај многу за државава и за сите нас,... , животите,... и затоа не е право ние кои останавме да во политички цели ги злоупотребуваме нивните најблиски,... Еленовски би можел да најде други теми за кампања, а секако, ако е во можност да помогне на фамилиите на борците за државноста на нашата држава, тоа да го направи без популистички побуди и секако со повеќе средства,...., веројатно во ребалансираниот буџет требаше да планират средства за децата на тие што ги оставија животите за оваа држава.
|
||
MAGNAT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде да организираме ТРИБИНА, да го повикаме Еленовски и да бараме објаснување од НЕГО, но да дојде со оние кои стојат зад него. Но Лазар конечно на 15.09.2007 година ќе биде разрешен. |
||
KRIG BLIC,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A na ovaa tema ne sum bucna?Ako taka mislis togas voopsto ne gi ni razbiras moite komentari. Mnogu ubavo go postaviv prasanjevo, ama ocigledno ne si me razbral. Jas jasno i glasno kazav sto ni se sluci 2001 godina iako bev ismeana od izvesni personi na forumov, a i jasno gi iskazav moite stavovi vo vrska so site slucuvanja. A sto se odnesuva do BRANITELITE sekogas ja imale i ja imaat i ke ja imaat mojata podrska. Samo kako sto se slucuvaat rabotite po se izgleda samo gospod moze da im pomogne. Pozdrav Изменето од moira - 24.Јули.2007 во 00:05 |
||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има повеќе БАРАЊА, и АПЕЛИ, Лазар Еленовски да даде свое објаснување за ,,хуманиот гест,, во форма на предизборно БИНГО.
г-н Еленовски, раководете се од чувствата на повредениот БРАНИТЕЛ,или член на погинат БОРЕЦ во војната-2001. Сепак им должите објаснување. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti, Tenija, na kogo se obrakas i postojano se povikuvas? Zarem ne ti se jasni rabotite.
|
||
Amdi Bajram
Група Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se sekirajte braka moji silata na gospod ke gi suredi site kriminalci vo nasata tatkovina poz..od SUTKA CITY::
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОЧНО, ВО ГЕНОТ НА НСДП Е ДА СЕ ВОЗДИГНУВААТ СО ТУГИТЕ НЕСРЕЌИ.
Изменето од orlov - 26.Јули.2007 во 14:58 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MA TOA E VO GENOT NA SITE KOMUNJARI
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |