![]() |
|
Женски имиња за новороденчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Автор | |
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AMA GI TROPAE IMIJATA A POSEBNO MASKITE KE GI BIVA ZA KUMOFCI
|
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Chuchuliga me pottikna na ova - vi znaci li znacenjeto na imeto? Mene mnogu - na primer Xenia mi zvuci ubavo, ama nekako ne bi si krstila dete so ime sto znaci "tugjinka." Slicno i Melanija (ne mi e bas ubavo, ama znam mnogu lugje sto im e) - znaci "crna, temna"...
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
мила,александра,јасмина,ема...
|
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
![]() |
|
ekica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Mihaela.Tatjana,Katarina,Mila.................
|
|
ece
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Natalija
Sofi Mila i drugi ama ne mi teknuvaat sea vo momentot. |
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
црвенкапа
марица (и брат и ивица)
хајди
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
milena
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Lara, Luna, Srna
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nadja
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
petra........mnogu staro makedonsko ime
|
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Стамена, Паца, Перса...
![]() Јасмина, Мери, Марија, Јулија, Касандра, Мирјана, Снежана, Лиле, Кристина, Катерина.... |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Дарија, Евгенија, Евдокија, Вероника, Јана, Јована............... |
|
![]() |
|
Gordana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
andrea nikol beatris
![]() |
|
*Precious*
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |