|
Љубовен дневник+споменар |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Мај.2007 во 17:42 |
EH SITE IMAVME SPOMENARI PA I JAS KOGA KE GI VIDAM DENES UMIRAM OD SMEENJE PA KOGA SE TRUDEV JAS DA BIDAM TEKSTOPISEC PA JAS DA PISVAM NEKOI SPOMENARKI ILI POEZIJA IMTERESNO VERUVAM DEKA I VIE IMATE SPOMENAR ILI PA SEGA SE SETIV KOGA LEPIME SLIKI NA TETRATKA EHEEEJJJ ZALJUBENI
EVE EDNA KOJA KA SAKAV NAJVEKE :
TE SAKAV TE SAKAM I KE TE SAKAM I TOGAS KOGA KE STOJAM NA
NEVESTINSKI FUSTAN LAZNO KOLNEJKI SE NA DRUGA LJUBOV
TE SAKAM I KE TE SAKAM I TOGAS KOGA KE GO DRZAM ZA RAKA SINOT SVOJ KOJ KE GI IMA TVOITE OCI I KE GO NOSI TVOETO IME .... |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa ne sum dete uste da pisuvam spomenar....ustvari pa eve forumov go koristam za nesto slicno
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе па да,да на времето што споменари испишав,ама помина тоа време
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e edna od retkite raboti za koi ne ve razbiram vas zenskite . . . Bas e glupavo da pisuvas spomenar . . . Ne veruvam deka ima masko sto pisuva(lo) spomenar . . . Barem jas taka mislam . . . Pa daj ve molam kazete mi sto gledate vo toa . . .
|
|
STRUGA
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум пишувала како помала споменар, сега пишувам дневник
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spomenar ne vodam ali pisuvam tekstovi bez kraj......
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум пишувала споменар, некако глупаво ми било, а и денес ми е. Дневник пишувам од 1988 и од 150 страни мал формат имам пополнето 20. Значи и тоа слабо, во просек 1 страна годишно Долго ќе ми трае тетратката за да ја поплнам треба да живеам уште 130 години
|
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sea vo eden tefter si pisuvam se i svasta...
imam posebna tetratka za sms poraki i normalno si pisuvam dnevnik,no ne sekogas posto me mrzi |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ti e nemaj rabota nisaj vratata . . .
|
|
STRUGA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja si praam eden i se vika : - "Spomenar na eden gomnar "
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste go cuvam spomenator ubava, draga stvar mi e
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakon nema sto . . . E toa se ceni . . . Ama toa ne e spomenar . . . Toa ke ti dojde kako kniga '' Zivotot na eden peder'' . . .
|
|
STRUGA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kaj go cuvas za da go najdeme i objavime
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |